Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

mat_k

Tissot Carson na Mesh-u

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie dordzy forumowicze!

Poniewaz mam problem ze sprzedaza mojego Tissota (od 4 miesiecy mi sie to nie udaje), pomyslalem ze moglby u mnie zostac. Niestety, obecny jego wyglad mi nie podpasowal (tak samo jak poprzedni, z brazowym paskiem). Ta wersja nie jest sprzedawana z bransoleta, tak wiec nie wiem jakby na niej wygladal.

Tak wiec, uzywajac mega zaawansowanych narzedzi graficznych, wymyslilem takie cos:

i194976_carson-na-mesh.jpg

Jestem ciekaw waszego zdania. Czy mu to pasuje? Moze jednak jakos inaczej go stuningowac?

I pytanie najwazniejsze:

GDZIE DOSTANE DOBREGO MESH-A 21 MM?

Pomocy! Pomozecie? :)

EWOLUCJA:

Casio na komunię --> Casio od dziadka --> Q&Q --> Perfect --> Casio Edifice --> Christian Benoit --> Armani --> Lacoste --> Certina--> Tag Heuer Monaco --> Frederique Constant Automatic  --> Maurice Lacroix Pontos -->  Omega Aqua Terra --> Longines Hydroconquest Automatic + Oris Big Crown Chronograph + Frederique Constant GMT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda dobrze. Prawie jak ten czasomierz :)

post-35535-0-25233500-1334345494_thumb.png

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda dobrze. Prawie jak ten czasomierz :)

Od niego zreszta "porzyczylem" bransolete :) Moj Tissot przypomina Porofino, tyle ze jest grubszy. Wlasnie dlatego mysle o Meshu, ale chyba bede musial kupic 20 mm bo 21 mm jest strasznie niestandardowe :/

Czekam na dlasze opinie i mozliwe wskazanie miejca, gdzie moge kupic dobrego mesha :)

EWOLUCJA:

Casio na komunię --> Casio od dziadka --> Q&Q --> Perfect --> Casio Edifice --> Christian Benoit --> Armani --> Lacoste --> Certina--> Tag Heuer Monaco --> Frederique Constant Automatic  --> Maurice Lacroix Pontos -->  Omega Aqua Terra --> Longines Hydroconquest Automatic + Oris Big Crown Chronograph + Frederique Constant GMT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20mm może latać między uszami. "Zagramanicą" w jakimś sklepie internetowym widziałem mesh-e 21, ale to raczej problem będzie dorwać ten rozmiar :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20mm może latać między uszami. "Zagramanicą" w jakimś sklepie internetowym widziałem mesh-e 21, ale to raczej problem będzie dorwać ten rozmiar :unsure:

No 20 mm juz z problemami bedzie, ale raczej sie uda :/ Jak bedzie latac to trudno, wszak to tylko jeden milimetr, jak bardzo moze od tego latac... ?

EWOLUCJA:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy większych siłach działających na bransoletkę może się wypiąć z koperty, a to grozi upadkiem zegarka lub zgubieniem. Chociaż przy bransoletkach taka sytuacja występuje rzadziej. Może ktoś używa bransolety jeden mm za małej i coś powie na ten temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt sie nie wypowie? Nikt nie nosi zegarka na pasku lub bransolecie ktora bylaby 1mm węższa? :rolleyes: To ważne bo rozważam zakup nawet za 300 PLN i nie chce zeby cos bylo nie tak ;)

EWOLUCJA:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Tisota prc200 z oryginalną bransoletą. Tego typu bransolety bardzo podobają mi się i taka pasowałaby do twojego tissota. Ponadto uważam i mam czarny oryginalny pasek z motylkiem który moim zdaniem pasuje najbardziej do zegarka. Jest uniwersalny, pasuje do każdej sytuacji. Jeżeli masz zamiar sprzedać zegarek to nie ma sensu inwestować w bransolety. Musisz czekać - każdy towar ma swojego kupca. A jak chcesz szybko kasę to musisz opuścić cenę - niestety takie są bolesne prawa rynku o czym osobiście się nieraz przekonałem.

Jerzy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.