nash13 16 #26 Napisano 13 Października 2012 Troche odkopane ale wspanialy ten zegar jest, gratuluje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9882 #27 Napisano 13 Października 2012 No tak... szkoda trochę, ze ze zadu podoba mi się bardziej niż z przodu, bo z przodu - nie moje klimaty po prostu Za to mechanizm - bomba, aż radość patrzeć 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7554 #28 Napisano 19 Października 2012 zaczął mi się podobać, choć marka raczej niszowa... 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #29 Napisano 19 Października 2012 fajne fotki pieknego czasomierza (zeby tylko ciut wiekszy byl) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
youzef 0 #30 Napisano 20 Października 2012 Zazdroszczę zegarka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #31 Napisano 7 Listopada 2012 fotki Filipa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubama 1 #32 Napisano 7 Listopada 2012 Pisałem gdzie indziej, napiszę i tu: #1 do katalogu a #2 do kalendarza.To wahadło mnie powala. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basterall 5 #33 Napisano 11 Listopada 2012 Zegar jest zaiste przepiękny. Gratuluję, podoba mi się niemiłosiernie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7554 #34 Napisano 11 Listopada 2012 Pisałem gdzie indziej, napiszę i tu: #1 do katalogu a #2 do kalendarza.To wahadło mnie powala. w pełni popieram - foty to rewelacja 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #35 Napisano 6 Stycznia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7554 #36 Napisano 11 Stycznia 2013 trochę platiku w tle nie zaszkodzi TAAKIEMU Czasomierzowi... 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach