Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

rapitor

Koronka Maurice Lacroix

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czy ktoś orientuje się, gdzie można w Polsce nabyć koronkę do Lacroixa, jest to dokładnie

model MP6128. Odpadła sama któregoś dnia, włożyłem do portfela żeby nie zgubić i stało się :(

W RCT powiedzieli mi, że czas oczekiwania 2 miesiące i koszt 100e + przesyłka. Rozumiem,

że zegarek nie kosztował 200zł, ale to chyba lekka przesada ...

Chodzi dokładnie o taką (była na allegro po 40zł, ale się zgapiłem).

2581n9k.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi wygląda na wykręconą nie ułamaną. A byłeś już u zegarmistrza? Może wystarczy wkręcić ją na wałek i odpowiednio zabezpieczyć przed odkręcaniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi wygląda na wykręconą nie ułamaną. A byłeś już u zegarmistrza? Może wystarczy wkręcić ją na wałek i odpowiednio zabezpieczyć przed odkręcaniem.

Oj oj oj. Chyba problem polega na tym, że kolega szuka takiej koronki, własnej już nie ma. Zdjęcie jest tylko poglądowe. Tak wynika z posta (vide: stało się)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ah to czytanie ze zrozumieniem. Szybciej pisałem jak czytałem :huh:

To za dobrze nie wróży, RCT to jedyny dystrybutor w Polsce i specjalnie wyboru nie ma jeśli chodzi o oryginalne części. Można wstawić pasującą, ale już bez logo, ale to nie to samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.