XAVIER7 0 #1 Napisano 15 Sierpnia 2012 Witam. oto mój nabytek. Mechanizm: quartz ETA 955.112 Klasa szczelności:200MKoperta: stal szlachetna Wymiary:waga: 172gwysokość zegarka: 11,35 mmśrednica zegarka: 41 mmszerokość paska/bransolety: 20 mmSzkło: szafirowe z powłoką antyrefleksyjnąZakręcana koronka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michszy 6367 #2 Napisano 15 Sierpnia 2012 Fajna maszyna, dobrze wygląda tarcza w tym kolorze :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #3 Napisano 15 Sierpnia 2012 Całkiem całkiem Bezel się obraca czy na stałe? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #4 Napisano 15 Sierpnia 2012 Całkiem całkiem Bezel się obraca czy na stałe? Oczywiście, że się obraca. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #5 Napisano 23 Sierpnia 2012 To wcale nie takie ocvzywiste - Certina w wielu modelach ma "stały" bezel... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #6 Napisano 4 Września 2012 Wspomnienia z wakacji... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
choody 0 #7 Napisano 17 Września 2012 bardzo ladna ta certina i ten kolor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #8 Napisano 22 Września 2012 Dzięki choody! Na prośbę jednego z kolegów zdjęcia "nadgarstkowe". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petryko6 1 #9 Napisano 22 Września 2012 Naprawdę piękny ten zegarek. Gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #10 Napisano 22 Września 2012 Cieszy, że się podoba. Mam go ponad miesiąc i nadal często gości na moim nadgarstku. Lubię go nosić do "sportowych" ciuchów. Do garniaka też mi się zdarza zakładać Certinę, gdy nie muszę być "pod krawatem". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
choody 0 #11 Napisano 2 Stycznia 2013 xavier w ramach kontry za jakies pare dni dorzuce zdjecia mojej Certiny DS`a Divera ktora własnie zakupiłem :) i nie moge sie doczekać kiedy zapuka do moich drzwi !!! Potem jeszcze tylko kauczuk zamiast bransolety i przygotuj sie na foto rewanż pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach