Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

tomirek

Czy poza Rosjanami ktos robił zegarki 24 godzinne?

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi mi o starsze zegarki z czasów ZSRR i Rosji z początku lat 90., te najbardziej klasyczne, w których wskazówka godzinowa robi pełen obrót dookoła tarczy w 24h. Nie biorą pod uwagę wszelkich zwykłych 12 godzinowców z dodatkowymi wskazówkami, tarczami itp.

Czy poza ZSRR robił ktoś takie zegareczki?

Nie licze wszelkich współczesnych Vostok Europe, Szturmanskich itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam kopertę z tarczą od Mortimy, która ma na tarcy indeksy 1-24. Nie mam pojęcia, czy to tylko dodatek, czy pokazywała czas w układzie 24h.

Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chodzi mi o starsze zegarki z czasów ZSRR i Rosji z początku lat 90., te najbardziej klasyczne, w których wskazówka godzinowa robi pełen obrót dookoła tarczy w 24h. Nie biorą pod uwagę wszelkich zwykłych 12 godzinowców z dodatkowymi wskazówkami, tarczami itp.

Czy poza ZSRR robił ktoś takie zegareczki?

Nie licze wszelkich współczesnych Vostok Europe, Szturmanskich itp.

zajrzyj tu KLIK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziękuję ślicznie. Nie myślałem, że tego tyle aż jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale widzę, że już wszedłeś w posiadanie upranionj 24-godzinówki :unsure: Fajna jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ale widzę, że już wszedłeś w posiadanie upranionj 24-godzinówki :unsure: Fajna jest.

jak dzieciak się cieszyłem. Ale muszę ja jeszcze na smarowanko i czyszczenie do fachury dać bo od czasu do czasu potrafi się zatrzymać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.