mickey 2 #1 Napisano 17 Lipca 2008 ten sam zegareczek co tutaj , ale w trochę innym stylu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #2 Napisano 17 Lipca 2008 Bardzo elegancki.. smaczku dodają mu złote indeksy i wskazówki... :mrgreen: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1171 #3 Napisano 18 Lipca 2008 Gratuluję. A co to za czarny gadżet z napisem EPOS? 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mickey 2 #4 Napisano 18 Lipca 2008 Bardzo elegancki.. smaczku dodają mu złote indeksy i wskazówki... :mrgreen: nom, różowe złotko Gratuluję. A co to za czarny gadżet z napisem EPOS? a kolumna eposa (niby tak samo się nazywają, a robią zupełnie co innego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1171 #5 Napisano 18 Lipca 2008 He,he i logo nawet podobne 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz888 23 #6 Napisano 18 Lipca 2008 Fajny Epos'ik a logo co do logo to nawet krój czcionki bardzo podobny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mickey 2 #7 Napisano 18 Lipca 2008 no właśnie, może mają ze sobą coś wspólnego (wymieniają się towarem ? ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 249 #8 Napisano 18 Lipca 2008 Imbecyli nie brakuje.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz888 23 #9 Napisano 18 Lipca 2008 krystian29 - powiem krótko - JESTEŚ ŻENUJĄCY jak nie lubisz zegarków tego typu to siedź tylko na podforum casio albo idź sobie poszukać piaskownicy z elektronicznymi zabawkami i nie rób innym przykrości ok? bo kolega ma świetny zegareczek a Twoje komentarze udowadniają tylko że nie masz taktu... to tyle z mojej strony i no offence ale niestety mam/mamy rację bo cała reszta się zgadza z tego co kolejny raz obserwujemy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek19877 20 #10 Napisano 18 Lipca 2008 Krystian29 kukułki to chyba tobie zbrakło w mózgu Jak sie nie znasz i cos ci sie nie podoba to siedz cicho!!!! Nik cie nie zmusza do ogladania!!!!! A Eposik 1000razy lepszy niz twoje dziecinne Casio!! wolał bym nosic Eposa który dal ciebie nosza 50latki chodz ja mam 20!!!!!!! Niz twoje casio LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL a twoj komentarz to dno A tak wogóle po co ty sie udzielasz na tym forum, drugi epos i znowu krytykujesz, to forum jest dla miłosników a nie dla p......y którzy pisza ze zegarki kwarcowe to przyszłosc :looooool: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 249 #11 Napisano 19 Lipca 2008 Imbecyli nie brakuje....Mówisz o sobie znawco. Tutaj nie trzeba być znawcą, wystarczy normalny człowiek. Współczuję rodzinie i znajomym (jesli ich masz)...... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek19877 20 #12 Napisano 19 Lipca 2008 Tutaj nie trzeba być znawcą, wystarczy normalny człowiek. Współczuję rodzinie i znajomym (jesli ich masz)...... Hahahahah dobre:) BBRABUSS:P 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #13 Napisano 19 Lipca 2008 a wracając do tematu, zegareczek swietny, tęskno mi za nim kurcze, a eposy też fajowe, choć swego czasu wybrałem avance epsilon, ale to davne dzieje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krystian29 #14 Napisano 22 Lipca 2008 Imbecyli nie brakuje....Mówisz o sobie znawco. Tutaj nie trzeba być znawcą, wystarczy normalny człowiek. Współczuję rodzinie i znajomym (jesli ich masz)...... O mnie się nie martw bo żona ma takie same zdanie co do tego zegarka a nawet bardziej ostrzejsze, ja tak więcej z humorkiem do tego podchodzę i chyba po to jest forum by ocenić i nie wszystkim muszą podobać się eposy, ja nikogo nie obrażam tylko pisałem o danym modelu zegarka a ty chamstwo masz wypisane na czole. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaman 35 #15 Napisano 22 Lipca 2008 Jak żona ma "ostrzejsze" to znaczy że sprawa jest poważna...a btw to gratuluje poczucia humoru.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #16 Napisano 22 Lipca 2008 Fajny Eposik przypomina mi Eternę 1948. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach