-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By margolka
Witam wszystkich zegarkowiczów!
Przychodzę z pytaniem o pomoc w poszukiwaniu szkiełka/szybki do Atlantica. Mieszkam w Warszawie, niestety gdzie zapytałam o szkiełko to dostawałam odpowiedź, że takiego nie ma lub żebym się gdzieś zgłosiła to zrobią na zamówienie.
Czy ktoś z Was wie gdzie mogę dostać w Warszawie szkiełko do tego modelu? Będę Wam przeogromne wdzięczna za pomoc!
Pozdrawiam serdecznie Aleksandra.
Atlantic
-
By peper50
Witam,
Prezent od narzeczonej jakiś czas leży w szufladie na koszt SEIKO SNKL23. Chciałbym jednak zakładać też LORUS'a ale szkiełko bardzo razi. Polecicie jakiś dobry serwis, który wymieni szkiełko? Byłem w Częstochowie w serwisie Lorusa w tamtym roku bodajże i facet spojrzał na zegarek i był bardziej przerażony ode mnie po czym powiedział, że się nie da.
Znacie dobry serwis wysyłkowy co by sobie poradził z tematem? Będę wdzięczny. Zdjęcie w załączniku.
Pozdrawiam serdecznie.
-
By mmiodek
Witam,
Szukam zegarmistrza w Łodzi i okolicach, który podjąłby się wymiany szkiełka w Citizenie widocznym na zdjęciach.
Wszelkie porady mile widziane!
-
By maciek.czas
Pytałem na innym podforum ale chyba mało kto tam zagląda, więc zapytam tutaj: czy jest możliwa wymiana szkiełka w Zeppelinie (precyzyjnie mówiąc model Nordstern 7540-3) na szafirowe, ile to może kosztować i gdzie w Warszawie się w tym celu udać?
-