Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

bober234

calvin klein

Rekomendowane odpowiedzi

Witam moi drodzy około 1.5 roku temu zakupiłem zegarek Calvin Klein k22 411   ostatnio rozegrałem go ( poszła mi ośka ) i ujrzałem dziwny mechanizm wszystko z plastiku czy moglibyscie mi powiedziec czy tak wyglada oryginal ?  oto zdjeica 

post-71829-0-21333900-1399889190_thumb.jpg

post-71829-0-95498900-1399889198_thumb.jpg

post-71829-0-54018000-1399889264.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tani chinski kwarc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to dales sie oszukac kolego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam, to jest pewne ? chce sie upewnic poniewaz nie zostawie tak tej sprawy ... a nigdzie nie moge znalezc zdjecia jak to wyglada w srodku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W srodku powinna byc ETA w kazdym razie w moim egzemplarzu jest :)

Tak z ciekawosci ile zaplaciles za ten zegar?

Co do policji itp to musisz udowodnic ze to podróba wiec bedzie ci potrzebny papier np z serwisu Swatch Group

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to pewne jak zwycięstwo "Konczity" dzień przed ogłoszeniem wyników Eurowizji ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zapłaciłem za niego 600-700 zł kupiłem go na allegro co najciekawsze "firma" ma ponad 8 tysiecy komenatrzy ( sprzedają tylko zegarki) i żadnego nnegatywa ani nawet neutrala   zgodnosc przedmiotu z opisem 5.0 ... w tygodniu przejde się do swatch group  , napisałem @ do firmy calvin zobaczymy czy odpisza .. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurka rurka ja mam metalowa ete w CK ale to model chrono, a teraz przegladam fotki ETA 805.122 i ona wyglada podobnie. Moze to jednak nie fake ponizej fota ETY805,121

$T2eC16JHJGMFFpfi!d7!BSY!B,KF!w~~60_10.J

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki wielkie ptaku juz straciłem wiare w ludzi to oryginal jednak ... ma mechanizm eta 805.122

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

korzystając ....nie wiecie czy uszkodzenie tego to duzy klopot? połowa została w zegarku połowe zgubiłem 

post-71829-0-68108400-1399893895_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to oryginalik. Po prostu do tego typu zegarków wsadza się tanie mechanizmy i sprzedaje za duże pieniądze. Też spodziewał się jakiejś ETY, ale przyznam, że takiej na kilu kamykach. Bo koperty itd w tych Calvinach Kleinach wydawały mi się solidnie wykonane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrób zdjęcie tarczy ,znam się na firmach i podejrzewam ,że kupiłeś podróbkę :/ Koniecznie ,i je wstaw.

Po cholerę kupiłeś go na allegro ? Nawet jeżeli to sklep sprzedaje -nic nigdy nie wiadomo ,kiedyś kupiłem od firmowego sklepu na allegro podróbkę zegarka Armani Meccanico ,zareklamowałem ,przeprosili mnie ,oddali pieniądze-tyle ,że nie zawsze tak jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ptaku a może i Twoje cudo to nie do końca oryginał? (to wbrew pozorom nie jest pytanie "złośliwe", tylko naprawdę się pytam ;))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam w srodku prawdziwa ETE byla w serwisie na wymiane baterii (padla po pol roku, zegarek chodzil w gablocie dosc dlugo) wymienili i nic nie kwekali :) Jak by byl fake to pewnie byc cos powiedzieli.

Co do tego egzemplarza ja uwazam ze to orginal.

Zegarki CK w obiegu poza oficjalnym dziela sie na dwa rodzaje

1. Podróby

2. Z outletów odziezowych w EU i z takich lokalizacji trafiaja do nas przez prywatnych importerow (taka historyjke slyszalem od jednego autoruzowanego sprzedawcy zegarkow SG)

Uwazam ze jak kupujemy od firmy ktora istnieje na rynku juz troche czasu i  dostajemy paragon fiskalny na zegarek gdzie jest napisane "zegarek CK" to raczej nikt nie bedzie probowal nam sprzedac fake bo to za duzo moze kosztowac takiego sprzedawce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a zakupiłem na allegro, poniewaz w czasie ktorym kupowalem nie widzialem ich w sklepie ( okolo 1,5 r temu) dzis juz sa. .. po za tym przekonało mnie ze sprzedawca na około 5 tysiecy komentarzy miał 100 % pozytywnych dzis ma ich 8 tysiecy ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może faktycznie oryginał, tylko z bardzo słabą jakością?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.