Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Najkon

G-Shock DW-5600E-1V

Rekomendowane odpowiedzi

A dlaczego miałoby nie być OK? To jest legalna firma, daje gwarancję 3 lata, więc pewnie z TT.

Screwback.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli 3 lata to raczej na 100 proc. ZIBI. W USA i w Europie z tego co się orientuje w większości krajów jest 2 lata gwarancji.

Tak wiec nasza rodzima dystrybucja ma jakieś przywileje :) Nie wiem tylko skąd.

Wysyłane z mojego Z10 za pomocą Tapatalk 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak wiec nasza rodzima dystrybucja ma jakieś przywileje :) Nie wiem tylko skąd.

Na swoim terenie dystrybutor może ustalać sobie dowolne warunki gwarancji, tylko że po wyjeździe za granicę zostają z tego już tylko standardowe 2 lata (albo rok poza Europą), nawet jeśli w Polsce przedłużysz sobie do 6 lat. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stal chirurgiczna serii 300 to ta stainless steel, którą używa się do produkcji zegarków i z której zrobiony jest dekiel DW-5600. ;)

Dodam, dla zainteresowanych, że w moim przypadku nie mam uczulenia na stal z GSHOCK. Miałem dw5600 i teraz mam gw5600 i jest ok można nosic jak dziki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.