Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Michael97

Męski zegarek do 150 zł (300-320zł)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam przymierzam się do zakupu zegarka ze wskazówkami do 150zł. Jestem początkujący więc chciałem was spytać co polecacie w tej cenie. Podobają mi się zegarki lacoste, ice - watch oraz diesel ale niestety na takowe mnie nie stać więc może jest coś podobnego do tych zegarków w cenie do 150zł.

Cenię sobie minimalizm w zegarkach.

Takie mi się podobają i najlepiej jak by były jakiejś innej marki na przykład ale podobne i w cenie do 150 zł

http://luxtime.pl/pl/p/Zegarek-LACOSTE-GOA-2010543/2748

http://luxtime.pl/pl/p/Zegarek-LACOSTE-GOA-2020060/4314

Z góry dziękuje i pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przejżyj zegarki Q&Q http://www.e-zegarki.pl/category/list/1971/zegarki-q-q-meskie

Te zegarki lacoste to jest zwykłe modowe dziadostwo. Jeśli chcesz kupić zegarek to kupuj zegarek firmy która sie specjalizuje w zegarkach a nie w ubraniach.

Q&Q to bardzo dobrej jakości zegarki jak na swoją cene. Mój ojciec ma tej marki zegarek i jest nie do zdarcia a robi w nim wszytko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam przymierzam się do zakupu zegarka ze wskazówkami do 150zł. Jestem początkujący więc chciałem was spytać co polecacie w tej cenie. Podobają mi się zegarki lacoste, ice - watch oraz diesel ale niestety na takowe mnie nie stać więc może jest coś podobnego do tych zegarków w cenie do 150zł.

Cenię sobie minimalizm w zegarkach.

Takie mi się podobają i najlepiej jak by były jakiejś innej marki na przykład ale podobne i w cenie do 150 zł

http://luxtime.pl/pl/p/Zegarek-LACOSTE-GOA-2010543/2748

http://luxtime.pl/pl/p/Zegarek-LACOSTE-GOA-2020060/4314

Z góry dziękuje i pozdrawiam

Szanowny kolego odpuść sobie jakiekolwiek zegarki typu Lacoste ,diesel czy inne modowe zegarki ,

w cenie do 150 złotych nie poszalejesz.Może poczekaj,doskładaj i kup coś lepszego ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A coś takiego modowego do 150zł ? 

za 150 zł to nawet sie auta do pełna nie zatankuje a ty chcesz w tej cenie kupić zegarek. To jest troszkę za mało na jakiś fajny zegarek. I w tym przedziale cenowym to nawet z używanym był by problem, Ale jak chcesz coś modowego w tej cenie to możesz wejść na allegro tam jest pełno dziadowskich chińskich modowych zegarków, Patrz tylko na to który ci sie wizualnie podoba. I myślę że wcale nie bedą gorsze od tego chłamu zegarkowego jakim są zegarki diesla czy lacoste. Ja raczej za 150 zł wolał bym kupić jakiś zegarek casio czy Q&Q albo Fuji niż jakieś modowe dziadostwo.

Tak swoją drogą te zegarki lacoste co podałeś w linku u góry moim subiektywnym zdaniem są okropne i wstyd nosić coś takiego bo są unisex. A rzeczy unisex są dobre dla dzieci do lat 10-ciu albo dla ludzi odmiennej orientacji seksualnej. Wiec jeśli w temacie piszesz o męskim zegarku to dlaczego podajesz za przykład zegarki unisex?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up za 150 może Ty nie zatankujesz swojego auta. Unisex to są to zegarki dla obu płci zarówno męskiej jak i żeńskiej więc nie wiem po co ta zbędna uwaga.

Czyli do jakiej kwoty polecacie jakieś fajne zegarki ? Tylko bez przesady 200 zł, 300 zł?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bierz któregoś Lorusa - fajne, sympatyczne zegarki o nowoczesnym designie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Póki co mam budżet do 150 zł ale jutro jest dzień dziecka i wszystko może się zmienić ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chińskie Gino Rossi - jeśli naprawdę się mocno uprzesz na zegarek modowy w tej kwocie.. no ale mam nadzieję że sobie jednak odpuścisz ;) za 150zł już możesz sprawić sobie solidny i ładny Casio, to akurat Ci podziała długo. Lub - dokładając te kilka dyszek - jakiś Lorus.. zobacz na tego:

http://www.demus-zegarki.pl/product-pol-20740-Zegarek-meski-na-pasku-Lorus-RS985AX9.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba odpuszczę sobie ten modowy i póki co poszukam do 150zł a jutro może do większej kwoty i kupię coś nie modowego co będzie mi pasować i do garniaka i do normalnego luźnego stroju.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie da sie kupić zegarka który bedzie pasować do garniaka i do luźnego stroju. Co prawda niektórzy noszą do garniaka adidasy i tak samo może też być z zegarkiem no ale...

Do 150 to naprawdę chyba najlepiej postawić na Q&Q lub Fuji bo mają dużo ciekawych wzorów zegarków, wystarczy tylko poszukać. Chińskie sobie odpuść. Może za ostro skrytykowałem te zegarki modowe typu unisex, wiem że są to zegarki dla obu płci, ale moim zdaniem takimi rzeczami może być mikser, telewizor, albo lodówka natomiast takie osobiste rzeczy jak perfumy, ubrania, czy zegarki typu uniseks są dla mnie co najmniej dziwne. W dzisiejszych czasach zatracają sie granice między mężczyznami i kobietami co uwazam za coś złego. A rzeczy unisex sie do tego przyczyniają. Męzczyźnii stają sie coraz bardziej zniewieściali. Dlatego ja odradzam kupno takiego zegarka i doradzam kupno czegoś męskiego a nie zegarka w stylu kolorowego lacoste w którym jest mechanizm plastikowy za jednego dolara. Jeśli wiec podobają ci sie zegarki i czujesz że bedzie to dla ciebie coś wiecej niż zwykły wskazywacz czasu to dozbieraj ciut więcej i kup coś porządnego. A jeśli nie to kup coś z casio, Q&Q lub fuji i narzekać nie będziesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba dobrze ze Cię nie stać na Diesle , Ice czy inne w tym stylu zegarki :) szkoda na nie kasy .

Zwiększ budżet i zacznij od Lorus , Jsprings , Casio .

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość henio.w

Pierwsze słyszę. I nie wydaje mi się, aby wiele osób słyszało. Dlatego nie liczyłbym na ocenę. No chyba żeby... :)  

Moim zdaniem nie kombinuj tyle, bo przedobrzysz. Zrób jak radzi choćby kolega powyżej.

"Lorus , Jsprings , Casio". Nawet za te niewielkie pieniądze niejeden fajny egzemplarz znajdziesz :) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie jak pisze Henio. Kup coś, co jest sprawdzone.

Wysyłane z mojego Z10 za pomocą Tapatalk 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko wolałbym kupić coś co mi się podoba i coś co podchodzi trochę pod zegarek modowy jest coś takiego tych dobrych marek ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość henio.w

Moda niestety kosztuje, szczególnie "dobre marki" bez względu na to czy "podchodzą pod  modowe", czy nie. Coś za coś...

Jeżeli żadne z sugerowanych rozwiązań Ci nie odpowiada, cóż - powodzenia w dalszych poszukiwaniach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myśle, że w tej cenie będzie coś ciężko znaleźć sensownej firmy, o designie który cię interesuje. Warto coś dołożyć. Pomyśl o tym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drogi Michael97 - w takim budżecie jaki zaproponowałeś bardzo ciężko będzie znaleźć coś typowo modowego, efektownego i dobrej jakości. Ostatecznie - Gino Rossi. Jakość wykonania będzie niska, po paru latach zegarek wizualnie "zdziadzieje".. ale działać powinien nadal, no i design będzie taki w Twoim stylu. Ostatecznie - za te parę lat - być może zmienisz preferencje i kupisz kolejny zegarek.. w innym stylu, ale bardziej trwały.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego ja na Twoim miejscu poczekałbym z zakupem zegarka. Może lepiej uzbierać więcej pieniędzy i kupić coś ciekawego. 150 zł to niski budżet i nic ciekawego za te pieniadze nie kupisz. szkoda wydawać 150 zł na jakieś dziadostwo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam, oj tam. Ludzie perfecty po 30 zeta kupują i też chodzą. Moja rada jest taka, żebyś jednak poszukał Casio, Lorus, ew. Fuji. Tylko zwróć uwagę, żeby koperta była stalowa, bo w tym budżecie łatwo można trafić na chromowane "coś" i to za chwilę nie będzie fajnie wyglądać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Perfecty w swojej klasie cenowej to naprawdę niezłe czasomierze :)

A tak w temacie:

Jest jeszcze marka Q&Q, przyzwoity tani japończyk, za 150zł coś się wybierze, a ostatnio jak przeglądałem stronę tej firmy to bardzo rozszerzyli ofertę o nowe modele w różnym stylu.. warto zobaczyć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.