Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

zielak_18

Seiko SKX007 po raz kolejny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jako, że już się przywitałem to czas aktywnie zaistnieć na forum. Pochwalę się klasycznym okazem z mojej skromnej jeszcze kolekcji. Jest to Seikacz SKX007 jak w tytule w wersji "K". Zegarek kupiłem na gumie, która i tak musiała ustąpić miejsca bransolecie Hammer od Harolda (yobokies).

IMG_0212.JPG

IMG_0210.JPG

No i jedno nadgarstkowe:

IMG_0214.JPG

I na deser z bratem Draculą:

IMG_0206.JPG

IMG_0207.JPG

IMG_0208.JPG

Dziękuję za uwagę i zapraszam do komentowania :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SKX to strasznie przereklamowany zegarek, ale zdjęcia fajne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne fotki i super zegarki mam skx-a 009 i miałem Monstera i nie potrzebne są im reklamy bo są naprawdę zaje...ste :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję. Może i jest przereklamowany, ale co trzeba mu oddać to bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Poszukiwałem zegarka w tym przedziale cenowym i cieszę się, że skończyłem właśnie z bondem na nadgarstku. Są jeszcze co prawda Ray/Big Mako warte rozważenia w tym budżecie, ale nie odpowiadają mi wizualnie tak bardzo. Ale to już kwestia gustu.

Szkoda tylko, że nie został odświeżony werk na 4S36 tak jak w nowych Monsterach. Nakręcanie mnie nie bawi, ale stop sekunda fajna rzecz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze prawisz kolego zielak 18  i popieram wybór bransolety Hammer na niej 007 wygląda jeszcze bardziej okazale :)   (mam taką samą). Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję i mam nadzieję, że tobie służy równie dobrze. Korci mnie jeszcze jedna konfiguracja- na grubej ciemno brązowej skórze z białym przeszyciem przy uszach i jakąś fajną klamrą, ale idąc w tą stronę to wydam więcej na paski do niego niż na sam zegarek  <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wprawdzie wolę Monstera, ale obiektywnie trzeba przyznać, że 007 jest w tym przedziale cenowym świetnym zegarkiem. Klasyka. Na tej bransolecie wygląda bdb.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bransoleta wygląda bardzo masywnie . Może przez porównanie do fabrycznej.

Zegarek jak najbardziej wart zakupu , do tego nie powoduje zbytniego drenażu kieszeni.

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję koledzy za pozytywne opinie. Swoją drogą polecam bransoletę od Harolda. Warta każdej wydanej na nią złotówki.

@Mirosuaw

Ja niestety z Monsterem się pożegnałem. Dracula wygląda świetnie, ale nie pasował mi za bardzo do pracy. Zbyt casualowy, 007 jest bardziej stonowany. Ale i tak sprzedawałem go z myślą o zakupie Black Monstera. Mam nadzieję, że niedługo  B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo Monster jest casualowy. A jeśli masz 007 w czerni, to szedłbym raczej w kierunku najbardziej casualowego Monstera, czyli orange. Po pracy jak znalazł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem w tym, że  nie miałem gdzie obejrzeć i porównać ze sobą Monsterów. Dlatego właśnie miałem Draculę, żeby sprawdzić co i jak, kolejny chyba będzie czarny model. Nie wykluczone, że skończę z pomarańczą na nadgarstku. Czas pokaże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.