Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

kuleszz

Zegarek Firmy Rofina

Rekomendowane odpowiedzi

Hej planuje zakupic zegarek z jak wy to mowicie "sredniej polki" jest to zegarek niby pozlacany firmy Rofina za 245 zl. Czy jest to oplacalne zalezy mi zeby zmiescic sie w kwocie 300 zl i zeby zegarek byl pozlacany. Co o tym sadzicie, moze jakies inne propozycje? Zegarek ma 3 letnia gwarancje, a za duzo o tej niby firmie nie moge znalesc w necie spotkal sie z tym ktos kiedys?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tessio

Po trzech latach ten zegarek nie będzię już wyglądał, a dokładnie złocenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odswiezam, troche mi zalezy na czasie, jesli ktos cos wie niech pomoze :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tessio

Jedyne co Ci mogę doradzić, to nie kupuj pozłacanego zegarka, jeśli planujesz użytkować go dłuższy okres czasu... wyglądać będzie ohydnie :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Złocenie to takie udawanie, żę zegarek jest zloty, podczas gdy nie jest.

Tessio ma rację, że ta pozłotka za parę lat sięprzetrze i będzi wyglądało badziewnie.

Kup zegarek stalowy jakiejś porządnej firmy. Są na forum ludzie zadowoleni z Adriatiki.

Ja pewnie trochę bym dołożył i kupił Tissota, Certinę, Roamera.

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten zegarek jest kwarcowy, więc będzie pewnie czas pokazywć punktualnie. Z dalek wygląda jak R...? Do tego cena 375 za złocenie (nie wiadomo w jakiej technologii) nie wróży nic dobrego. Lepsza powłoka PVD musi jednak trochę kosztować. Trudno powiedzieć czy go brać czy nie. To Twój wybór. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok przemysle sprawe, dzis tez troche pojezdzilem znalazlem jakiegos timexa za 170 zl, ale za taka cene to sie chyba rac nie oplaca, tissoty tez byly ale szukalem pozlacanych wiec na zwykle nie patrzylem jutro pojade jeszcze raz jak cos wybiore to napewno zapytam sie o wasze zdanie :)

edit.

ok moim ostatecznym wyborem jest tamtatatadamtam ! :)

to cudo http://www.timex.pl/action/produkt/id/2036...dar_t2g971.html co o tym mysliscie mam jeszcze 15% rabat wiec okolo 250 zl cena wyniesie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.