Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Michail94

CASIO MTP-1374L-1 - co to za model i czy warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Kompletnie nie znam się na zegarkach naręcznych, nigdy ich nie używałem, ale teraz postanowiłem jakiś sobie kupić. Znalazłem na allegro taką aukcję: http://allegro.pl/nowosc-chronograf-casio-mtp-1374l-1-beside-sklep-i4487642849.html Nie potrafię jednak znaleźć w żadnym innym sklepie tego modelu, a podobne (chronografy) Casio kosztują w innych sklepach 300zł+. Prosiłbym o odpowiedź czy warto właśnie ten zegarek zakupić i czy jest oryginalny. Ewentualnie ktoś jest w stanie polecić coś taniego z czarnym paskiem i tarczą oraz srebrną kopertą?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli odradzacie mi go czy też mogę śmiało grać? W podobnych cenach są znacznie skromniejsze (moim okiem) modele, dlatego nie wiem czy się nie skusić. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też się zastanawiam nad tym zegarkiem. Tani i wg mnie wart ryzyka, tyle że jest dość duży i nie wiem czy bedzie odpowiedni do mojego nadgarstka 17 cm.

Pytałem sprzedawcy ale milczy.

Może poradzicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tomaliusz

Zwykły casiok, jak milion innych do wyboru i koloru ^_^

W tej kwocie to dobry wybór marki casio a cena z przesyłką już nie jest nadzwyczaj atrakcyjna, na 17 cm. nie powinien być za duży.

Lepiej dozbierać do edifica:

http://allegro.pl/zegarek-casio-ef-546d-1a1v-promocja-edifice-i4513871660.html - w tym nie zmienisz na pasek

http://allegro.pl/zegarek-casio-ef-547d-1a1-promocja-edifice-i4488243625.html - a w tym zmienisz  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O, super. Dokładnie mam 17.5 więc skoro nie bedzie za duży, to chyba biorę.

Te dwa z linków mi się podobają, ale 52 mlm to jednak sporo.

Znalazłem sklep gdzie jest MTP-1374L-1A w tej samej cenie co na aukcji, ale z darmową przesyłką.

Dla mnie to bedzie zegarek tymczasowy, do czasu aż uzbieram na jakiś naprawde porządny. No i muszę dłużej poczytać forum żeby się trochę w tym zegarkowym świecie wyrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie, zapomniałem zwrócić na to uwagę. Ja mam nadgarstek niestety dosyć szczupły, 16cm, więc powinienem poszukać czegoś mniejszego żeby się nie ośmieszyć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem. Jak przyjdzie przesyłka podzielę się spostrzeżeniami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek jest OK. Nie żałuje zakupu, ale jeśli ktoś się nad tym modelem zastanawia, to polecałbym dołożyć trochę grosza i kupić coś z wyżeszej półki.

Na mój nadgarstek pasuje. Na Ciebei Michail94 byłby za duży.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.