Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość Marqz

Wałek naciągu i koronka do mołni

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Marqz

Cześć.

Spadł mi zegarek i pękł wałek naciągu w mojej naręcznej mołni. Kupiłem na ebayu wałek do mołni rzekomo pasujący do 3601 3602 i 3603 ale gówno bo jest cieńszy i ta część za prostokątem jest krótsza.

Szukam wałka i koronki do mołni z 2-55 Y23 werk  2 moskiewska fabryka zegarków.

Będę wdzięczny do linków z allegro z pasującymi trupkami albo jakby ktoś miał na sprzedaż bo już w ciemno nie kupuję z russianwatches. Popłynąłem na 20 jurasów więc mam koronkę z nierdzewki i 2 wałki na wymianę.

Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest odpowiedni dział do takich potrzeb - "kupię, sprzedam..." A na allegro to chyba każdy może wejść i poszukac?

Edit

A werków 3601 nie było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Marqz

Wiem że nie było natomiast jest to częste chociaż mylne oznaczenie dla 15 kamieniowej Mołni - tak też było oznaczone na russianwatches. Wolałem zapytać tutaj niż kupować allegrowego trupka, powiedzmy z czelabińska nie mając pewności czy wałek będzie odpowiedni dla werku z 2MFZ. Wobec tego wolałem poprosić tutaj o linki z allegro. To tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.