Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

peter-jerry

G-Shock do 400 zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość tomaliusz

Seqndus:

"gwarancja ZIBI/TimeTrend - autoryzowane serwisy Casio 

Koszt przedłużenia gwarancji to 20 zł 

100 % oryginał"

Daymon:

"Uwaga !!! Wodoszczelności w zegarkach Casio jako właściwość zegarka nie jest oferowana na naszych aukcjach. Gwarancja może nie obejmować zalania oraz zaparowania zegarka nawet jeżeli produkt posiada oznaczenie lub informację o wodoszczelności .

Towar jest objęty24-miesięczną Gwarancjąpolskiego dystrybutora"

Warto dołożyć do Seqndusa. W Time Trend po negocjacji podobnie.

--------------

Poszedłem na całość i na www.casiosklep.pl zamówiłem tego http://www.gshock.com/watches/Master_of_G/G9300-1  :D

No teraz jeszcze dowalą Ci cło, vat i nie będzie już tak miło  ;)

Lepiej dołożyć te kilkanaście złotych i mieć gwarę 6 lat niż przyoszczędzić i potem ewentualnie płakać zważywszy że przy tańszych zegarkach te różnice wcale duże nie są.

Uważam że do najprostszych modeli które nie mają czujników nie warto dopłacać nawet 10 zł.  ^_^ , bo po co?  :huh:

Kupowałem u Daymona też nie raz i jestem zadowolony  :) ale już risemana nabyłem po negocjacjach w TimeTrend bo zależało mi na 6 letniej gwarze dla czujników  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tomaliusz

A Ty?, przecież puściłem oczko " ;):D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość pdrog

Seqndus:

"gwarancja ZIBI/TimeTrend - autoryzowane serwisy Casio 

Koszt przedłużenia gwarancji to 20 zł 

100 % oryginał"

Daymon:

"Uwaga !!! Wodoszczelności w zegarkach Casio jako właściwość zegarka nie jest oferowana na naszych aukcjach. Gwarancja może nie obejmować zalania oraz zaparowania zegarka nawet jeżeli produkt posiada oznaczenie lub informację o wodoszczelności .

Towar jest objęty24-miesięczną Gwarancjąpolskiego dystrybutora"

Warto dołożyć do Seqndusa. W Time Trend po negocjacji podobnie.

--------------

Poszedłem na całość i na www.casiosklep.pl zamówiłem tego http://www.gshock.com/watches/Master_of_G/G9300-1  :D

to jest niezła granda, że w G-Shocku WR200 sprzedawca uznaje, iż wodoszczelność nie jest oferowana :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, zastanawiam się nad kupnem Mudmana G-9000-1V od Seqndusa. Tutaj pojawia się pytanie bo są oferowane 2 aukcje tego samego modelu u niego z dwoma różnymi cenami. http://allegro.pl/zegarek-casio-g-9000-1v-g-shock-gw-pl-wawa-mudman-i4663179107.html http://allegro.pl/zegarek-casio-g-9000-1v-g-shock-gw-pl-wawa-mudman-i4659892730.html różnica w cenie jest dosyć znaczna, ktoś ma pomysł o co chodzi czy pytać u źródła ? Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tomaliusz

To ten sam zegarek i te same warunki. Po prostu pewnie zdrożeją a te tańsze wystawił wcześniej i pewnie za mniej kupił  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niczym się nie rożnią po prostu promocja

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak bo zegarek jest mega wygodny i super wygląda. Rzadko go ściągam z ręki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi w mudmanie nie pasowały ciężko chodzące przyciski. No i nie fajnie się układał na nadgarstku. Zdecydowałem się na Gulfmana i jest idealny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak dla ciekawości sprawdziłem, czy można kupić nowe G z solarem i waveceptorem do 400 pln. Okazuje się że można! Udało mi się wypatrzeć GW-2310 i GW-6900. Nieznacznie przekraczają kwotę 400 pln dwa inne modele: GW-5610 i GW-7900.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GW-2310 wygląda cudnie w negatywie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, ale chyba z tego powodu negatyw jest stówkę droższy od zwykłej wersji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jest stówkę droższy ale w zwykłej wersji ten zegarek jest taki jakiś ......  a w negatywie miodzio :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo myślałem jeszcze nad G-100-1a4er ale chyba jednak skuszę się na tego Mudmana.

Myslalem tak samo i kupilem Mudmana z tej aukcji tanszej ponad miesiac temu. Nie zdejmuje go wcale z reki. Jestem mega zadowolony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie do mnie dotarł, za jakiś czas powiem czy jestem zadowolony ale myślę że tak będzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co z opinią mudmanów, że dość często parują i nie idzie tego "wyleczyć"? Bo zainteresowałem się G-9000-1V ,ale z tym parowaniem się boję. 

Zresztą co innego moglibyście polecić do 500 zł. W niezbyt monstrualnych gabarytach bo nie mam zbyt dużej ręki i nie chce, żeby dziwnie wyglądał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi też nie paruje. Żaden z moich G-Shocków nie zaparował a o dziwo SGW 100 zaparował podczas dosyć gorącej kąpieli w wannie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale skądś się ten temat musiał wziąć z tym parowaniem. I tego się martwię, bo wydając nie małą sumę jak na zegarek chciałbym aby nic z nim się nie działo, a nie jeździć z nim do gwarancji.

A moglibyście zaproponować mi coś niedużego na moją rękę? Bo jak wspomniałem wcześniej nie mam zbyt dużej ręki i nie chcę, żeby wyglądał dość dziwnie i nie przeszkadzał. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.