Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Master Yoda

Podziękowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Może po prostu przesilenie jesienno-zimowe, a może przedświąteczne niektórych dopadło. :D

Ja tam jak mi nie pasuje to nie czytam, a jak pisałem wcześniej najważniejsze, że wszystko ok. 

"Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście nic nie pisałem bo nie znałem tego forumowicza ale gdybym znał to pewnie bym coś napisał tak aby było wiadomo że nie był mi obojętny i że o nim pamiętam

Czy łudził sie ktoś że przeczyta......???

Często chodzę do mojej mamy na cmentarz nieraz coś do niej mówię ....tak łudzę się że mnie słyszy i kto wie może ten kolega też nas czyta ...w jaki sposób nie wiem ale łudzę się że tak własnie jest :(

Myslę że temat warto zamknąć bo będzie sie tak ciągnął tygodniami nic nie wnosząc poza niepotrzebnym napięciem

+1

Kiedy Wasz kolega odszedł, to mimo, że rozmawiałem z nim raz, poczułem jakieś ukłucie w sercu. Cały mój tydzień był później zdominowany rozmyślaniami o ulotności życia, o niepewności dnia następnego. Zastanawiałem się, jak radzi sobie jego rodzina, co na to przyjaciele. Niby nikt osobiście ważny dla mnie, a jednak ta śmierć swoje piętno odcisnęła. Też straciłem rok temu dwie najbliższe mi osoby i może ze względu na świeżość tych wspomnień, podchodzę do tego odrobinę inaczej.

Cooka też nie znam, poza tym, że szanuję za pewien typ poczucia humoru, które wyjątkowo do mnie trafia. I z radością odetchnąłem, że to on osobiście opisał tą sytuację i że skończyło się właśnie tak. Znam jedynie jego avatar, a autentycznie cieszyłem jak kuń, czytając finał tej historii.

Łatwo sobie siedzieć w ciepłym fotelu, pierdzieć w stołek i krzyczeć, że "zły dział", "zły wątek" (w najbardziej niszowym dziale dość niszowego forum, poświęconemu dość niszowemu hobby, tuż obok wątku dotyczącego budowy okapów kuchennych), ale czasem warto dać komuś fory, w niektórych sytuacjach odrzucić "żelazną logikę" na bok i w tej plątaninie kodu dostrzec człowieka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Angelo

A jednak jest dla mnie w całej tej sytuacji coś mocno niezrozumiałego. Jest w tym dziale wątek poświęcony montażowi mebli kuchennych, na którym jeden z kolegów prowadzi blisko 70-postowy monolog, obficie ilustrowany zdjęciami rzeczonych mebli, i nikt go za to nie gani ani nie zarzuca mu autopromocji (łącznie ze mną i z góry zaznaczam, że wymieniam wspomniany wątek jedynie dla kontrastu z tym, w którym właśnie piszę), a tu jeden z aktywniejszych i bardziej zasłużonych dla forumowego życia kolegów otworzył bardzo osobisty wątek i spotyka się to z niezrozumiałą krytyką!... O co chodzi, Panowie?..

Wlasnie!!!

To, ze Marek dzieli sie swoimi osobistym doswiadczeniami znaczy, ze to FORUM cos dal niego znaczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:)  :)  :)

Cieszę się że uciekłem z "pod kosy " tej pani...

smierc.jpg

Choć wydawało się że to już.... :(

-wiem ,że co się odwlecze to nie uciecze :P

A że temat wzbudził emocje,różne,to dobrze.

Czterdzieści i cztery "lajki" to też znak :)

A że post kolegi [nick pominę] o negatywnym wydzwięku został uznany za jeden z "najwybitniejszych na forum " [8] to tylko żle świadczy o .....zgadnijcie kim?,bo nie o piszącym.....

Pozdrawiam wszystkich kolegów którzy poświęcili swój czas pisząc w tym temacie.....

Marek

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.