Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
hezio

Automat od CITIZEN - Grand Touring - warto ?

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 15.04.2026 o 13:16, bartekwoj napisał(-a):

"te zegarki są niesamowicie niedoszacowane rynkowo ale to chyba wie każdy kto zna ich temat. "

czy trzymacie je już z plakietką "dożywocie" (bo są co raz trudniej dostępne w dobrym stanie) czy traktujecie jak wszystkie inne w tej chorobie i wiecie że przyjdzie czas gdy pójdą dalej. Jakie jeszcze modele polecacie ze znaczkiem Signature.

ja już przestałem ewangelizować znajomych bliższych i dalszych, że marki gaciowe/ciuchowe to gówno, dużo szwajcarów MADE IN SWISS to przereklamowane chińczyki w środku😉 i że w zasadzie głównie Japońskie marki mają najlepszą relacją CENA:JAKOŚĆ 😁
Pozostaję w przekonaniu, że niech każdy sam sobie określa swoje szczęście, goni swojego króliczka i wyznacza swoje cele zegarkowe... dla bywalców tego kawałka forum kolekcja zegarków DIESEL czy VOSTOK czy TOMMY HILFIGER to jak w dowcipie o kobietach - można zaakceptować, ale za cholerę nie rozumiem 😉

W mojej ocenie całkowicie nieobiektywnej CITIZEN z linii SIGNATURE to często świetne zegarki jakością przewyższająco porównywalne cenowo inne marki.
U mnie mają dożywocie 😁 r...
Jak dla mnie ciągłość linii po SIGNATURE to SERIES8 i powiem szczerze - łazi to cholera za mną i woła żeby kupić i dorzucić do starszych braci "Obywateli"
Duże zdjęcie produktu Zegarek Citizen Series 8 GMT Automatic NB6034-58L, które można powiększyć. 1 z 10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi