Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

maze123

Guma ewentualnie pasek do Rolexa DateJust 36 mm

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy, 

Postanowilem troche poeksperymentowac ze wdziankiem dla mojego DJ, ktory obecnie jest na bransolecie jubilee 20 mm w uszach. Szczegolnie zaciekawila mnie opcja dedykowanej gumy, ktora by ladnie przylegala do koperty. Nie wiem jak to bedzie wygladac. Niewykluczone, ze marnie ale chcialbym sie przekonac na wlasnej skorze :) W sieci znalazlem cos takiego http://www.everestbands.com/collections/datejust ale trche drogo + dziwna polaczenie gumy z bransoleta oraz http://rubberb.com/frontpage/ale oni maja gumy tylko dla DJ II z tego co widze.

Moze ktos zna inne miejsca gdzie podobna gume mozna dostac? 

W drugiej kolenosci szukam rowniez paska, na ktory takiego DJ mozna by wrzucic. Najlepiej w stylu retro i moze rowniez przylegajacego do koperty. Jakies sugestie?

Pozdr 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiego masz tego DJ?

Nie pomyliłeś coś z wymiarami? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorrki. Rzeczywiscie z przyzwyczajenia podalem wymiar paska jak w moich Omegach. Mam DJ w wersji 36 mm czyli w uszach nie 18 a 20 mm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej teraz niż po zamówieniu :D

Ja sam myślę nad jakimś paskiem, bo zakładanie gumy do DJ to dla mnie trochę trąci wsią, ale co kto lubi. Teraz różne dziwactwa się widzi.

Znając życie to poproszę Filipa o wykonanie jak coś znajdę godnego uwagi.

Ps. Klamrę będziesz zakładał oryginalną, czy myślisz raczej o dostępnej od razu z paskiem?

Przemyśl temat pasków handmade, od któregoś z Kolegów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do niedawna tez do innego zegarka niz divera bym gumy nie zalozyl, ale teraz kusi mnie zeby spobowac. Tarcza w moim DJ wpada w granat wiec na gumie w podobnym kolorze moze tworzyc dosc oryginalne zestawienie :) Zobacze czy cos uda mi sie znalezc. 

Jak nic nie znajde to pasek w klimacie vintage tez bym pewnie u Filipa zamowil. Juz mam od niego jeden do innego zegarka i jest super. Klamre musialbym jakas kupic bo nie mam zadnej do paska.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W razie czego kup oryginalną sobie bo wcale nie są takie drogie, a będzie jednak fajny zestaw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak zapewne zrobie. Everest ma wszystko co potrzeba a do Rubber B wyslalem zapytanie czy maja gumy rowniez do DJ I.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.