impactom 8 #1 Napisano 6 Lutego 2015 Witam. Właśnie wczoraj przyszedł.Chciałem wystawić go na ryneczku, bo niestety troszkę za mały na moją łapę ale chyba jeszcze nie mogę (za mały staż na forum), tak na marginesie to kiedy będę mógł wystawiać? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #2 Napisano 7 Lutego 2015 Wystawić go na bazarku bedziesz mógł po napisaniu 50 postów .Zegarek bardzo fajny , niebieski kolor jak najbardziej pasuje do niego. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
impactom 8 #3 Napisano 7 Lutego 2015 Dzięki. Już się zorientowałem, że po 50 postach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
impactom 8 #4 Napisano 7 Lutego 2015 Wystawić go na bazarku bedziesz mógł po napisaniu 50 postów .Zegarek bardzo fajny , niebieski kolor jak najbardziej pasuje do niego.A kolor jest faktycznie rewelacyjny, na żywo wygląda jeszcze lepiej. Może go zostawię, ale czekam jeszcze na solara i wtedy zobaczę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #5 Napisano 7 Lutego 2015 Zostaw , zegarkow nigdy za wiele . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
impactom 8 #6 Napisano 8 Lutego 2015 Zegarków nigdy za wiele, tylko kasy czasem brak (na nowy) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B4rtek 1 #7 Napisano 8 Lutego 2015 Świetny! Serdeczności 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
impactom 8 #8 Napisano 12 Lutego 2015 Dzięki, jednak go nie wystawię na rynku, przynajmniej na razie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pit55 509 #9 Napisano 13 Lutego 2015 Fajny. Czuć go jeszcze świeżością. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1732 #10 Napisano 13 Lutego 2015 A ile masz w lapie? Zastanawiam sie nad nim a mam 17,5 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
impactom 8 #11 Napisano 16 Lutego 2015 Mama 20 z kawałkiem ale mimo wszystko wygląda ładnie. Postawiłem na alledrogo ale jak się nie sprzeda do końca tygodnia zostaje.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomas54 92 #12 Napisano 15 Kwietnia 2015 To calkiem ladny sikor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach