Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Osiem

Klubowicze w Teatrze

Rekomendowane odpowiedzi

Ja lubię dwa Łódzkie teatry - Jaracza i Powszechny. Z pierwszego najbardziej wspominam tryptyk Erica Bogosiana - "Sex, prochy i Rock and Roll", "Czołem wbijając gwoździe w podłogę" oraz "Obudź się i poczuj smak kawy". Świetna gra Bronisława Wrocławskiego, jego mimika, temperament, umiejętność przechodzenia ze śmiechu, by po chwili zmuszać ludzi do głębokiej refleksji w tematach absolutnie poważnych, mimo jego wieku jest fenomenem. Ciesze się że miałem możliwość obejrzeć to na żywo ( i to dwa razy komplecik). Niestety, po wielu latach zdjęto już tą sztukę ze sceny.

Ostatnio byłem w teatrze powszechnym na Mayday 2. Przyjemna, śmieszna sztuka, fajne poczucie humoru sprawiło że uśmiechu jest na cały seans. Aktorzy grają dobrze, dynamicznie. Zdecydowanie polecam - warto obejrzać, rozrywka i śmiech gwarantowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.