Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

monkahead

Wymiana baterii Fossil - Sosnowiec & okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Poszukuję zegarmistrza na terenie Sosnowca lub okolic, który wymieni mi baterię w poniższych zegarkach. Niestety "fachowcy" u których byłem do tej pory nie chcieli się tego podjąć.

- Fossil AM-4259

654646559.jpg

- Timex Perpetual Calendar

L11075077.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W okolicach Modrzejowskiej masz kilku zegarmistrzów, nie wierzę że żaden baterii nie zmieni.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ci "Fachowcy" wymieniają tylko w Perfectach i Osinach czy co? Bo nie jarzę takiej odmowy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy te zegarki mają jakąś szczególną cechę? Bo też nie rozumiem odmowy zarobienia paru złotych...

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeden Pan jak zobaczył 10ATM to się przestraszył, może bał się, że w środku zegarka panuje takie ciśnienie.

Do Fossila jest potrzebny jakiś specjalny klucz.

OK, przemaszeruje się Modrzejowską, zobaczymy czy znajdzie się chętny do zarobienia paru złotych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w Dabrowie Gotniczej też kiepsko gościu rozkręcił mojego tag heuer suwniarką. Po czym nie potrafił ustawić chrono. Teraz sam w nim wymieniam. Natomiast kiedyś mając Tissota T-touch wymieniłem w nim baterie w Chorzowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.