rafi 17222 #5226 Napisano 17 Sierpnia Był pewien plan - wydawało się, że realistyczny - dokonania redukcji ilości na rzecz jakości. Narazie idzie mi średnio, bo kolejna sztuka w drodze… (a i tak nie wszystko jest na fotce, bo na pewno jeden G i jakieś ruski/ddrowce/casio leżą w drugiej chacie) 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 26888 #5227 Napisano 17 Sierpnia (edytowane) 11 godzin temu, rafi napisał(-a): Był pewien plan - wydawało się, że realistyczny - dokonania redukcji ilości na rzecz jakości. Narazie idzie mi średnio, bo kolejna sztuka w drodze… (a i tak nie wszystko jest na fotce, bo na pewno jeden G i jakieś ruski/ddrowce/casio leżą w drugiej chacie) Ładnie! Omega i Grand Seiko absolutne klasyki. Nawet skx się uzbierał A że redukcja nie idzie? Coż, wydaje mi się że pewne nieumiarkowanie jest wpisane w to hobby. Edytowane 17 Sierpnia przez Funky_Koval 1 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 17222 #5228 Napisano 17 Sierpnia 41 minut temu, Funky_Koval napisał(-a): Ładnie! Omega i Grand Seiko absolutne klasyki. Nawet skx się uzbierał A że redukcja nie idzie? Coż, wydaje mi się że pewne nieumiarkowanie jest wpisane w to hobby. Dzięki! Tych klasyków trochę jest 😉 w kwestii nieumiarkowania - dobrze, że chociaż nie jestem w tym hobby kompulsywny 🙂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 26888 #5229 Napisano 18 Sierpnia (edytowane) 5 godzin temu, rafi napisał(-a): Dzięki! Tych klasyków trochę jest 😉 w kwestii nieumiarkowania - dobrze, że chociaż nie jestem w tym hobby kompulsywny 🙂 Oj tak. Najgorzej to na szybkości nakupować. A potem nawet nosić tego wszystkiego nie ma jak. Edytowane 18 Sierpnia przez Funky_Koval 2 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 17222 #5230 Napisano 18 Sierpnia 14 godzin temu, Funky_Koval napisał(-a): Oj tak. Najgorzej to na szybkości nakupować. A potem nawet nosić tego wszystkiego nie ma jak. Tak trzeba żyć! 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MJRegul 1014 #5231 Napisano 25 Sierpnia 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach