Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Adak

Zbyt luźne szlufki

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni,

Od jakiegoś czasu nosze Pulsara z gumowym paskiem (W861-X010). Do tej pory miałem właściwie wszystko na gumowych paskach i przyzwyczajony byłem że szlufki nie przesuwają się podczas dnia ani o milimetr a tu... co chwila muszę poprawiać tę bardziej zewnątrzną bo się końcówka paska wysuwa a ja nim o coś ciągle zahaczam.

Co mogę z tym zrobić? Pewnie, jest to trochę wina samego paska, bo ten na ostatnich kilku cm zwęża się ale tak na dobrą sprawę - a cóż mnie to obchodzi? ;-)

Mam parę pomysłów na przyczepienie szlufek do paska na stałe, ale wszystkie inwazyjne - tak robić nie chcę :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To na początek może zamień je miejscami? 

www.katatime.pl 

www.toskania.org.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żadna różnica - są identyczne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szlufki najsłabsza część paska powinna być mocna ale najszybciej się zużywa wiec pasek zaraz też padnie...w paskach hand made są 2 razy bardziej wytrzymałe ale to mocna skóra. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pasek padnie z pewnością już za chwilę, czuję że się kończy - ma 2 tygodnie ;-)

W Polsce bardzi ciężko było coś znaleźć ale na ebayu kupiłem 3 komplety szlufek gumowych (pasek ma 19mm, kupiłem 18-19-20mm) - są szanse że któreś będą pasować lepiej niż te co mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pasek padnie z pewnością już za chwilę, czuję że się kończy - ma 2 tygodnie ;-)

W Polsce bardzi ciężko było coś znaleźć ale na ebayu kupiłem 3 komplety szlufek gumowych (pasek ma 19mm, kupiłem 18-19-20mm) - są szanse że któreś będą pasować lepiej niż te co mam.

Jak szukać na ebayu? Jakie słowa kluczowe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.