Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Mariusz888

zegarkiipiora: Schaumburg Purist Blue – recenzja (video)

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do obejrzenia filmu z recenzją zegarka Schaumburg Purist Blue. Na stronie tradycyjnie więcej również komplet fotografii :)

To takie pierwsze "wprawki" w wideo, chociaż czy będą następne tego typu - nie wiem. Na razie (po kilku recenzjach piór) otrzymałem sporą ilość próś by jednak recenzje i testy były pisane bo można je czytać np jadąc do pracy itd, a wideo nie da się obejrzeć wtedy bez słuchawek. Dlatego raczej skłaniam się do powrotu pisanych, chociaż kto wie... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajna recenzja, miło się oglądało. Moim zdaniem sam model również dosyć ciekawy - prostota tarczy, czytelność, nietypowo przeszklony dekiel i ten czarny wachnik wygląda nietypowo. Ogólnie Schaumburg robi naprawdę solidne i fajnie wykonane zegarki za relatywnie rozsądne pieniądze :)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miejscami dykcja zupełnie leży, ale najgorsze jest to ciągłe poruszanie zegarkiem. Najlepiej jest przez większość czasu nie ruszać nim na boki, aby widz mógł napatrzeć się do woli. To wyróżnia złe filmiki od dobrych. :)

Jestem jak najbardziej "za" recenzjami video, ale wymaga to jeszcze trochę pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od "napatrywania się" jest pełen komplet zdjęć zamieszczonych poniżej filmu z tym że trzeba przejść na stronę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po linii najmniejszego oporu.

Zegarek całkiem ładny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po linii najmniejszego oporu.

Zegarek całkiem ładny :)

Co po linii najmniejszego oporu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wg. mnie recenzje wideo są bardzo dobrym pomysłem . Dają szansę na w miarę rzeczywiste spojrzenie jak wygląda zegarek.

Z pisanych recenzji wraz z zdjęciami nie ma za bardzo  takiej możliwości. W recenzjach pisanych wszystkie zegarki wyglądają rewelacyjnie przy jakości zdjęć jakie robisz.

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11:34

Po najmniejszej linii oporu - tak się nie mówi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.