Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Jebudu

Jaki pilot?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja już czekam na mojego pilota od Stowy, bez daty i bez logo. I co najważniejsze, zamówiony jeszcze po starej cenie:) Jak dojdzie to wystawię foto:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już czekam na mojego pilota od Stowy, bez daty i bez logo. I co najważniejsze, zamówiony jeszcze po starej cenie:) Jak dojdzie to wystawię foto:)

Z ciekawości, o ile podrożały Stowy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Różnie, w zależności od modelu, pilot bez logo i daty po ostatniej podwyżce podrożał o 90 euro:) Niestety wszystko drożeje, w tym również zegarki mechaniczne jako dobro luksusowe:) A politycy mówią, że zbyt niska inflacja jest w tym roku..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem, że większe były te podwyżki.

Jakby nie patrzeć 1250 euro muszę odłożyć na upatrzony model z małą sekunda  :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na przestrzeni 2 lat by wyszła większa różnica, te 90 euro to ostatnia podwyżka - majowa:) Jakby nie patrzeć z dnia na dzień za ten sam zegarek trzeba dać 400 PLN więcej, taka "oszczędność" - o ile przy zakupie zegarka można mówić o oszczędzaniu - cieszy:)

Też myślałem z początku o małej sekundzie, piękny zegarek, ale w automacie spodobał mi się własny Rotor Stowy ze specyfikacją, a za różnicę w cenie mam jeszcze dodatkowo rzymiankę Steinharta (właśnie na Unitasie) do kompletu ekstra;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odświeżam temat, ponieważ wybór Stowy nie doszedł do skutku. Czegoś mi brakowało. Dokładniej chronografu :)

Ostatecznie będę kupował Steinharta Nav-B Chronograph. Teraz mam dylemat, bo są dwie opcje.

Nr1. http://steinhart-zegarki.pl/pl/p/NAV-B-UHR-CHRONOGRAPH-44-mm-stal/37

Nr2. http://steinhart-zegarki.pl/pl/p/NAV-B-UHR-CHRONOGRAPH-44-mm-stal/37

Pierwszy to klasyk w stali z barwionymi wskazówkami co daje super efekt. Do tego bransoleta jako fajny dodatek. 

Drugi ma super kolorystykę. Wyróżniający się na pewno. Chciałbym dowiedzieć się jak się trzyma powłoka DLC. Czy trzeba obchodzić się jak z jajkiem czy jest trwała?

Mam duży dylemat z wyborem  :rolleyes:

Btw. O ile się nie mylę to mamy na forum dystrybutora Stenka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Btw. O ile się nie mylę to mamy na forum dystrybutora Stenka?

SIRLUKE1 się nazywa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś już był podobny temat i z tego co pamiętam konkluzja była taka, że powłoka jest trwała, ale jest to jednak tylko powłoka i przy głębszej rysie będzie jednak widać, co zegarek skrywa pod spodem:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś już był podobny temat i z tego co pamiętam konkluzja była taka, że powłoka jest trwała, ale jest to jednak tylko powłoka i przy głębszej rysie będzie jednak widać, co zegarek skrywa pod spodem:)

Zgadza się, dlatego wybór padł na wersję w stali. Zamówienie u Łukasza złożone i teraz cierpliwie czekam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem Laco ,zdecydowanie godne polecenia ,ale ten Steinhart - magia !  :wub:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.