Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość lopez56

Bisset made in swiss

Rekomendowane odpowiedzi

Gość arwas
A ty chyba zrobisz wszystko, by udowodnić, że nasz mały podwórkowy cwaniaczek Bissetek jest dlatego dobry, bo robi przekręty lepiej od innych. To chyba nie jest zaleta?

Oczywiście, że jest! Nasz mały podwórkowy cwaniaczek robi w trabę stado podworkowych cwaniaków ze Szwajcarii ;) I to bardzo skutecznie sądząc po złosliwościach jakie tutaj mu prawicie... Wcale się nie dziwię, mozna się nieźle sfrustrować uświadamiając sobie że drogie cacuszka powstały o jedna szopę pod Szanghajem dalej od szopy w której ktos robi Bissety ;)

Bisset niektórym psuje dobry humor swoja szwajcarskością, bo jest tak samo szwajcarski jak każdy inny zegarek szwajcarskiej firmy. Własciel MR to jest jednak gość. Z Polski, a potrafi produkować szwajcarskie zegarki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Blaz
Oczywiście, że jest! Nasz mały podwórkowy cwaniaczek robi w trabę stado podworkowych cwaniaków ze Szwajcarii ;) I to bardzo skutecznie sądząc po złosliwościach jakie tutaj mu prawicie... Wcale się nie dziwię, mozna się nieźle sfrustrować uświadamiając sobie że drogie cacuszka powstały o jedna szopę pod Szanghajem dalej od szopy w której ktos robi Bissety ;)

Bisset niektórym psuje dobry humor swoja szwajcarskością, bo jest tak samo szwajcarski jak każdy inny zegarek szwajcarskiej firmy. Własciel MR to jest jednak gość. Z Polski, a potrafi produkować szwajcarskie zegarki :)

I dobrze czułem, że chodzi o kryptoreklamę! Powoli, bo powoli, ale jednak wyciągnąłem to z ciebie. Tak, właściciel Bisseta to jednak gość. Robi w trąbę ludzi kupujących jego zegarki. Tak, to jest gość... To jest dyskusja o przewadze aresztu nad więzieniem. Mnie taka moralność odrzuca. Kolegę arwasa najwidoczniej nie, ale życzę mimo to dobrego poczucia humoru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość arwas

Widze że koledze sie kończą kulki w magazynku. Teraz da kanonade ze slepaków, jak niczego nie mozna wykazać to przynajmniej może coś insynuować, krypto albo jawno-reklamę ;)

Nie bój nic. Jak MR zechce to kupi reklamę w tym portalu i wtedy Bisset wejdzie w łaski użykowników ;)

Widzę, że chyba jakiś Szwajcar lub Szwajcarka zalazły ci za skórę.

Na razie się w szwajcarach nie zakochałem. ustalilismy już relacje uczuciowe. mozemy wrócić do rozmowy o Bissetach? :)

jaka jeszcze firma wykonuje koperty ze srebra polerowanego? jak zabezpieczają te koperty przed czernieniem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z czego by nie robili kopert (srebro to jeden z najmniej szczęśliwych materiałów na kopertę) to i tak tzw "błędy młodości" jak pan M.M. raczył stwierdzić przekreśliły tę marke dla mnie na długo lub zawsze. Nie lubie tk ewidentnego kombinowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Blaz
Nie bój nic. Jak MR zechce to kupi reklamę w tym portalu i wtedy Bisset wejdzie w łaski użykowników ;)

Trochę ci chyba muszę humor popsuć. Reklama Bisseta już na forum kiedyś zawitała i odniosła odwrotny skutek od zamierzonego i od tego, co sugerujesz:

http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?show...=26180&st=0

Musiałeś chyba to przeoczyć lub obudzić się za późno ze snu zimowego. Tam poczytaj sobie argumenty mądrzejszych ode mnie. Ja już jak powiedziałem kończę, bo jakoś mi nie leży dyskusja o tym, kto większy cwaniak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość arwas
Gość arwas
Nie lubie tk ewidentnego kombinowania.

Ale lubisz ewidentne kombinowanie omegi, atlantica, rolexa, breitlinga, sectora i tym podobnych wynalazków równie szwajcarskich jak Bisset.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Blaz
niczego nie popsułeś. Kolejny przykład nabitych w butelkę posiadaczy "swiss made". Leczą swoje frustrację dzieląc mityczny "swiss made" na ten prawdziwy i ten nieprawdziwy czyli Bisset bo właściel marki jest z Polski.

Bisset niczego sobie nie dorabia. Opisy w Internecie dotyczące marki podaje prawdziwe, nie tworzy legendy z przeszłości, nie prowadzi marketingu cenowego [sprzedaż po cenach znacznie niższych niż katalogowe], nie podrabia wzorów i ma w ofercie modele uznawane wg szwajcarskiego prawa za wyprodukowane w Szwajcarii.

Ludzie którzy się na to burzą udowadniają swoje zagubienie w świecie globalnej gospodarki.

To ci ludzie, którzy się na to burzą, ci, którzy uczestniczyli w przytoczonym przeze mnie wątku, są dla mnie autorytetami. Nie właściciel Bisseta i z całym szacunkiem ty. Oni mogą nawet mówić, że Monster jest gorszy od Perfecta, a ja im uwierzę, bo za ich osądem kryje się wiedza, a nie chęć cwaniakowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość arwas
To ci ludzie, którzy się na to burzą, ci, którzy uczestniczyli w przytoczonym przeze mnie wątku, są dla mnie autorytetami.

Kiedyś przepełnieni wiedzą udowadniali kiepskość mechanizmów dalekowschodnich podając jakoby różnice w nich występujące do tych w zegarkach z napisem "swiss made". okazało się to bzdurą, przytaczane ograniczenia techniczne nie znajdowały potwierdzenia na stronach internetowych producentów tych mechanizmów. Oni beda ci mówić to co wprawia ich w dobre samopoczucie, z wiedzą ma to niewiele wspólnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ale lubisz ewidentne kombinowanie omegi, atlantica, rolexa, breitlinga, sectora i tym podobnych wynalazków równie szwajcarskich jak Bisset.

Jedyny z wymienionych to Sector - którego można dać za przykład. Po pierwsze to marka włoska. Po drugie nie widziałem na wystawach Sector of Switzerland, albo na budynku Sector - zegarki szwajcarskie, albo na aukcji Sector - szwajcarskie chrono dla prawdziwego mężczyzny ;);)

Sector ma napisane Swiss Made - jak jest szwajcarski, a nic kiedy nie jest szwajcarski dany model. Nie ma tam kretyńskich Swiss MVP.

Proszę Arwasie - juz to kiedyś Ci sugerowałem - nie wiesz - nie pisz.

Atlantic - też jak kulą w płot. Zegarki produkowane w Szwajcarii, polski właściciel, bez kitu. Co do pozostałych marek - cos Ci się po...zajączkowało.

Tak ogólnie - każdy domyśla sie o Twoim powiązaniu z tą zacną wytwórnią zegarków z okolic Syczuan :) Jesteś zbyt mało subtelny.

Nie produkuj się bo:

1. Nie ma sensu

2. Robisz to w kiepski sposób

3. Stosujesz argumenty bez potwierdzenia. Podaj przykład, wiarygodny omegi nie ze Szwajcarii.

I już nie karmię, bo sie troll niestrawności nabawi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kolejny przykład nabitych w butelkę posiadaczy "swiss made". Leczą swoje frustrację dzieląc mityczny "swiss made" na ten prawdziwy i ten nieprawdziwy czyli Bisset bo właściel marki jest z Polski.

Właścicielem Atlantica też jest firma z Polski, a jakoś nic złego na jego temat

się nie pisze. Ciekawe dlaczego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Blaz
Kiedyś przepełnieni wiedzą udowadniali kiepskość mechanizmów dalekowschodnich podając jakoby różnice w nich występujące do tych w zegarkach z napisem "swiss made". okazało się to bzdurą, przytaczane ograniczenia techniczne nie znajdowały potwierdzenia na stronach internetowych producentów tych mechanizmów. Oni beda ci mówić to co wprawia ich w dobre samopoczucie, z wiedzą ma to niewiele wspólnego.

Zastanawia mnie po co w takim razie siedzisz na tym forum jeśli według ciebie to towarzystwo wzajemnej adoracji, a nie towarzystwo krzewienia wiedzy o zegarkach? Masochistą jesteś? Zobacz - od wczoraj siedzisz tu non stop. Nurzanie się w takim, bleeeeee, towarzystwie musi być naprawdę dla ciebie nie lada porażką. Po co się tak męczyć jak nikt cię tutaj nie rozumie i każdy jest dyletantem i naiwniakiem odwrotnie niż ty? Chyba że... musisz to pisać. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już kiedyś pisałem, że to ktoś z tej zacnej manufaktury. Może nawet najwyższy.

Opinie z forum docierają do ludzi i psują im interes. Dlatego pisze tutaj, aby

udowodnić że inne zegarki też nie są szwajcarskie.

Bisset sam nasrał na swoją opinię. Śmiem twierdzić że Marina Militare ma tu

więcej zwolenników niż Bisset.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, nierzetelne informacje + zaczynajace sie wycieszki osobiste= zamkniety temat.

Z pozdrowieniami,

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.