Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

bklak

Jaki skeleton za około 700zł

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie. Polecacie jakieś konkretne modele?

Myślałem nad Akribos AK406YG . Co o tym sądzicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na tym forum raczej bedziesz do skeletona zniechęcany. Choć cos w tym jest że się szybko może znudzić. Też kiedyś chciałem zanabyć bo była luka w kolekcji, ale jakoś od samego szukania i ogladania zdjęć się zniechęciłem. Zwróc uwagę na czytelność skeletonów, Jest z tym średnio. Zobacz jeszcze "open heart". 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość breslauer

może taki sea-gull ,po taniości za 533 yuany to daje 89 $

post-41858-0-75337700-1437166904.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na tym forum raczej bedziesz do skeletona zniechęcany. Choć cos w tym jest że się szybko może znudzić. Też kiedyś chciałem zanabyć bo była luka w kolekcji, ale jakoś od samego szukania i ogladania zdjęć się zniechęciłem. Zwróc uwagę na czytelność skeletonów, Jest z tym średnio. Zobacz jeszcze "open heart".

W moim przypadku nie ma problemu z czytelnoscia, dobra wyobraznia i wyroznione odpowiednio wskazówki beda ok. Boje sie tylko o mechanizm, zeby nie popsul sie po kilku miesiacach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może taki sea-gull ,po taniości za 533 yuany to daje 89 $

Wyglada swietnie, a jak z jego mechanizmem? I gdzie mozna go znalezc za taka cene? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość breslauer

Wyglada swietnie, a jak z jego mechanizmem? I gdzie mozna go znalezc za taka cene? :)

podrzuciłem linę na PW

myślę że etz przepłacił no ale .....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Goer to jednak nisssska półka. I tu niewiele dobrego bym się spodziewał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak, zgadzam się zegarek jest beznadziejny, tarcza wyjątkowo nieczytelna, nie można odczytać godziny :)

mechanizm trochę ordynarny jeśli można takiego określenia użyć :)

jedyny plus, że jak na razie chodzi punktualnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten werk to ichni chiński klasyk, szanghajski standardowy, tak zwany. Ale za 10 dolców nie ma prawa być to jego porządna wersja. Ja się zastanawiam ile wytrzyma ten mój cudak udający Coruma, też w końcu szkieletor, ale ciut droższy, bo za 33 dolce. Teraz testuję rezerwę, tak na oko. dobę bez ruchu wytrzymał. Jak dotrwa do rana, to ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojechałeś po bandzie na samym wejściu. Fossile są na chińskich mechanizmach (popatrz na zdjęcia, nawet na rotorze masz ładny napis "china"), ten niby-Poljot jest najpewniej na szkieletorowej wersji Asian Unitas. Rzeczywiście, warto zapłacić więcej.

Co najwyżej ten Fossil na Miyocie ma sens.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Źle się wyraziłem (nie robionych w garażu ) Chińczykach które się w rękach rozpadają miałem kilka w rękach, bo kolega nimi handluje : Winner, GOER,Fech, Shenhua itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wycofuje się z tego poljota też lipa aż strach kolega przesłał mi filmik ;-P jak sekundnik odpada ;-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To o czym innym mowa, jeśli porównujemy z tym "niemieckim Poljtoem" czy Fossilem najtańszy sort prost z Chin (btw. Shenhua jest świetna;)) . Ale nadal wolałbym prawdziwego chińczyka typu Parnis czy cokolwiek na Seagullu/Asian Unitasie niż niby-niemca, niby-ruska, niby-amerykanina na takim samym werku. Taniej wyjdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka

z tego co zauwazylem to nie byla polecana firma ROTARY

-posiadaj skeletony w automatach oraz mechaniczne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oni w to ładują chińskie mechanizmy i Claro, zdaje się.... Znów wolałbym Seagulla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.