mateuszmck 3 #5501 Napisano 18 Sierpnia 2018 I o to chodzi - przede wszystkim ma się podobać. Wtedy aspekty praktyczne schodzą na dalszy plan. Świetny zakup, graty. Mi też się podoba ta wersja niemal "stealth", choć ja poszedłem w nieco innym kierunku i w 1A3 zmieniłem tylko pasek na czarny, więc jedynie na tarczy zegarka pozostało tylko kilka oczojebnych akcentów, w tym najlepsza wśród MM luma. Dziękuję! Rozważałem tę opcję - 1A3 w połączeniu z czarnym paskiem. Jeśli nie byłoby tej wersji, którą finalnie kupiłem, to pewnie również tak bym wybrał. Pięknie się prezentuje. By the way, "stealth" to idealne określenie na 1A1, tego słowa mi brakowało. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grechulek 0 #5502 Napisano 20 Sierpnia 2018 Dziś przyszedł następny rodzynek... wiem, że za Polską średnią miesięczną nie ma co się spodziewać wykonania Pateka ale żeby nie dało się trzech wskazówek zgrać? Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23157 #5503 Napisano 20 Sierpnia 2018 Od kiedy folie dają na szkło? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #5504 Napisano 20 Sierpnia 2018 (edytowane) Folia jest ale inna, taka która okala zegarek zabezpieczając przód i tył. Miałem taką na obu gst i gwn q1000, a ta na zdjęciu strasznie słabo wygląda. Edytowane 20 Sierpnia 2018 przez GeRmAnOs 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grechulek 0 #5505 Napisano 20 Sierpnia 2018 Bo to Timetrend tak okleja zegarki z wystawy przed wysłaniem. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banalny 26 #5506 Napisano 20 Sierpnia 2018 ale żeby nie dało się trzech wskazówek zgrać?Wskazówki godzinową i minutową da się skorygować - jest na to procedura. Z sekundnikiem nie da się nic zrobić niestety (chyba że u zegarmistrza). https://www.youtube.com/watch?v=RzyAvIz6tZE 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #5507 Napisano 21 Sierpnia 2018 Miałem iść w muda ale chyba już dość wskazówek, jednak będzie . 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #5508 Napisano 21 Sierpnia 2018 Dziś przyszedł następny rodzynek... wiem, że za Polską średnią miesięczną nie ma co się spodziewać wykonania Pateka ale żeby nie dało się trzech wskazówek zgrać? To drugi taki przypadek o którym tu na forum czytałem.Zegarek mi się podoba ale nie powinno tak się dziać - pozostaje chyba zwrot i wymiana towaru o ile korekta wskazówek nie pomaga. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grechulek 0 #5509 Napisano 21 Sierpnia 2018 Drugi i również dotyczy tej samej osoby czyli mnie . To się nazywa szczęście po prostu... Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #5510 Napisano 21 Sierpnia 2018 To co.... do trzech razy sztuka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23157 #5511 Napisano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) Dużo więcej osób tak ma, tylko większość nawet o tym nie wie A sekundnik kwarcowy nie tak łatwo zgrać na wszystkich indeksach i nie ważne ile kosztuje, patrz Swiss Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rutkowski 1 #5512 Napisano 21 Sierpnia 2018 Grechulek, ja u siebie wczoraj sprawdziłem ustawienie wszystkich wskazówek na godz. 12 i jest ok. Po południu podrzucę zdjęcie. Chyba masz pecha ale do trzech razy sztuka . Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszmck 3 #5513 Napisano 21 Sierpnia 2018 U mnie jest chyba OK, zgadza sie? W sumie sprawdzam to pierwszy raz po zakupie. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #5514 Napisano 21 Sierpnia 2018 Jest wzorowo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gmerald 2 #5515 Napisano 21 Sierpnia 2018 Mój też ma wzorcowo wskazówki ale co z tego jak nie działa podświetlenie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #5516 Napisano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) Mój też ma wzorcowo wskazówki ale co z tego jak nie działa podświetlenie Niemożliwe. Zwrot, reklamacja.... itd.Gdzie i kiedy kupiłeś, i czy od początku tak było? Edyta:Dobra przeleciałem Twoje wpisy. Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez S.Adi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 0 #5517 Napisano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) Tak u mnieSekundowa trafia ładnie w indeksy Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu Tapatalka Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez Kamillo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #5518 Napisano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) Tak u mnie...…………...Na moje oko wzór konspekt. A światełko masz? Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez S.Adi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #5519 Napisano 21 Sierpnia 2018 Panowie, rozwiązał ktoś zagadkę dwóch numerów na dekielku GWG z EG? Oryginały, czy jednak świetnej jakości "zamienniki"? Wiem, że temat poruszany na FB, ale magia FB na mnie nie działa i nie wiem, jak tam to odszukać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 0 #5520 Napisano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) Na moje oko wzór konspekt. A światełko masz? Mam Mało tego, mam nawet indywidualny numer seryjny Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu Tapatalka Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez Kamillo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #5521 Napisano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) Panowie, rozwiązał ktoś zagadkę dwóch numerów na dekielku GWG z EG? Oryginały, czy jednak świetnej jakości "zamienniki"? Wiem, że temat poruszany na FB, ale magia FB na mnie nie działa i nie wiem, jak tam to odszukać.Oczywiście, że ori, Casio postanowiło widocznie wkońcu zastosować dodatkowy numer jak w przypadku Premium G i ot cała zagadka Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #5522 Napisano 21 Sierpnia 2018 Z tym zamiennikiem, to taki żarcik jedynie, ale byłem ciekaw, czy coś na fejsie się wyjaśniło w kwestii dodatkowej numeracji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rutkowski 1 #5523 Napisano 21 Sierpnia 2018 U mnie też chyba wzorowo I podświetlenie działa Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #5524 Napisano 21 Sierpnia 2018 Z tym zamiennikiem, to taki żarcik jedynie, ale byłem ciekaw, czy coś na fejsie się wyjaśniło w kwestii dodatkowej numeracji Na FB nic się nie wyjaśniło Na wusie też nikt nic nie wie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grechulek 0 #5525 Napisano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) U mnie też chyba wzorowo I podświetlenie działa Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu TapatalkaIle bym dał żeby trafić na taki egzemplarz... Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach