Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ziko739

GWG 1000 MUDMASTER

Rekomendowane odpowiedzi

Gość davidofx

Do USA wysyła. To jaki biznes kupować i niego i bawić się w wysyłki i czekania po parę miesięcy? Jak w Polsce za te sama kasę można kupić?

I Polsce jest bez użyteczna bo nikt ci nie uzna tylko w USA.

Ale skoro pasuje ci z USA to nie lepiej samemu sobie ściągnąć za 1 800zl a nie jemu dawać 600zl

Bo ja tu żadnej logiki nie widzę.

Wysłane z mojego SM-N920G

Edytowane przez davidofx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość davidofx

Dołączam sie do pytania o strefy bo cos nie jasne jest to wytlumaczenie

Są dwa rodzaje gwarancji

1 zibi

2 internacional na którą często powołują się ci co ściągają zegarki żeby na nas zarobić.

Zibi gwarancja tylko zegarek kupiony w Polsce u autorazwanego sprzedawcy.

Natomiast internacional działa na kontynencie zakupu zegarka . Zrozumiałe?

Koledzy wydajecie 2500 kafla i nie wiecie co kupujecie??? To bogaci jesteście :)

Tymbardziej że w Polsce można kupić w taniej na gwarancji zibi.

Jak chcecie się bujac po świecie jak coś nie będzie grać to poco tomowi dawać zarabiać

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B014RSK3IE/ref=pd_aw_sim_241_2?ie=UTF8&dpID=51fi0fjScsL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL100_SR100%2C100_&refRID=00S5VRQGSGA8C43N6A2X

Edytowane przez davidofx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2500 kafla to chyba jeszcze nikt nigdy nie dał za żadne Casio. 8-)

Proponuję w tym wątku zamieszczać więcej zdjęć, a mniej rozważań typu:

"dlaczego kolega x kupił tak drogo, skoro można taniej" 

albo

"dlaczego kolega y kupił bez takiej czy innej gwarancji, skoro można z inną". 

pozdrawiam, Piowa

Czekam na foty. 8-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość davidofx

Ten temat jest ogólny o gwg1000 a nie o fotkach każdy wie jak wygląda!

A nie każdy ma instrukcje polska i nie każdy wie jak wygląda gwarancja importowanych zegarków itd. Od tego jest forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość davidofx

Dobrze piszesz Waldzior.

Moim skromnym zdaniem jesteśmy od tego żeby sobie pomagać a nie być jak psy ogrodnika . Tak jak z instrukcją pl do muda

Ja krótko jestem na forum a po wstawieniu instrukcji jeszcze tego samego dnia co kupiłem wszyscy dziekowali jak bym nie wiadomo co zrobił i że inni obiecywali i nikt nie wstawił.

Zauważyłem że jest tu grupka trzymająca władze :) i wzajemnej adoracji i nie lubi jak się pisze i nie których rzeczach

Więc pozwólmy żeby tematy same się rozwijały i nie narzucajmy ich treści dopóki nikomu się nic nie dzieje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem ja kupilem u tomo za 1920 wiec jest to dla mnie roznica 500 PLN nizeli tt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość davidofx

Nie wiem ja kupilem u tomo za 1920 wiec jest to dla mnie roznica 500 PLN nizeli tt

To dobra cena. Ale niestety nie którzy przeplacili bo nie wiedzieli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Grupka trzymająca władzę i wzajemnej adoracji" nie lubi po raz n-ty czytać, kto i za ile kupił MudMastera. A kto przepłacił. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1920 to juz nie taki kosmos, jak 3390.

Rangeman kosztuje średnio 1000 więc za MM cena zaczyna wydawać się przyzwoita (chyba) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość davidofx

Bardzo dobra biorąc pod uwagę jego wygląd i wykonanie.

Ps Piowa nie pochlebiaj sobie to po pierwsze po drugie to pisaliśmy o gwarancji a cena to dodatek z info żeby nikt nie przeplacal.

A poraz nty masz tu linka

https://www.google.pl/search?q=gwg-1000&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwit6Z7mmKXJAhVImHIKHfb4BpMQ_AUIBygB&biw=412&bih=661

Jak będziemy pisać o czymś co ci nie pasuje to kliknij i zrelaksuj się i wróć do nas uśmiechnięty ;)

Edytowane przez davidofx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ja sobie pochlebiam. Niczego nie trzymam i nikogo nie adoruję. 8-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tak dalej pójdzie to może za kilka miesięcy używki będą chodzić po 1,5k :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A poraz nty masz tu linka

https://www.google.pl/search?q=gwg-1000&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwit6Z7mmKXJAhVImHIKHfb4BpMQ_AUIBygB&biw=412&bih=661

Jak będziemy pisać o czymś co ci nie pasuje to kliknij i zrelaksuj się i wróć do nas uśmiechnięty 

Dzięki za link. Nie sądziłem, że trzy litery, myślnik i cztery cyfry są w stanie odmienić moje zycie. 8-)

NA WUS-ie prawie-nie-używki w stanie NOS zdarzają się po 400 usd.

pozdrawiam, Piowa

Edytowane przez piowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie nie nerwowo uwazam ze nie ma co analizowac, kazdy jest duzym chlopcem i wie co robi i za ile kupuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega tommly ma racje gwarancja jak najbardziej jest u tomo gdyby nie było to nie pisalby o tym na aukcji hej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie nie nerwowo uwazam ze nie ma co analizowac, kazdy jest duzym chlopcem i wie co robi i za ile kupuje

HEJ! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość davidofx

Kolega tommly ma racje gwarancja jak najbardziej jest u tomo gdyby nie było to nie pisalby o tym na aukcji hej :)

Wystarczy spojrzeć na negatywa którego dostał za tą gwarancję która tak opisuje na aukcji .

a to co tomy pisze w opisach trzeba umieć interpretować - On ma gwarancję ale ważna w USA nie w Polsce

http://allegro.pl/show_user.php?uid=2919515&type=fb_all&feedback_type=fb_recvd_neg

jedyna osoba która dopatrzyła się nie prawidłowości.

temat odnosnie gwarancji zegarkow z poza europy. odsyłam do 2 tematów

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/22729-allegro-gwarancja-na-casio/

i tu jest potwierdzenie tego co pisałem i słyszałem od autoryzowanych sprzedawców http://zegarkiclub.pl/forum/topic/101470-amazoncouk-a-gwarancja/

Kończę temat gwarancji . Zainteresowanych zapraszam do kontaktu z zibi lub autoryzowanych sprzedawców to się dowiedzą o gwarancji.

I to powinno rozwiać wszelkie wątpliwości .

a to coś zimowego - więcej w mojej galerii http://zegarkiclub.pl/forum/gallery/album/2562-casio-g-shock-mudmaster-gwg-1000/

23_listopada_2015_DSC04427_copy.jpg

Edytowane przez davidofx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Tomasz Nowak

Fajne zdjęcie. Pasowało by do tego kalendarza z zegarkami Casio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie,

Uzytkuję G-Shocki od 10 lat. Przez ostatnie 6 lat byłem wierny Riseman-owi. Nie opuszczał mnie ani na chwilę, a że prowadzę mocno aktywny tryb życia - był to dla niego wyśmienity poligon doświadczalny. I chociaż widac już po nim ząb czasu - to nie zawiódł mnie nigdy!!! I do dzisiaj działa idealnie (raz jeden wymieniłem pasek).

Od kilku tygodni cieszę się żółtym MudMasterem... i mam nadzieję, że ten egzemplarz pójdzie w ślady poczciwego Risemana i pod względem bezawaryjności godnie go zastąpi.

Jeżeli tak będzie, to wówczas żadna gwarancja nie będzie mi potrzebna. Przez 10 lat przygody z G-Shockiem i przerobieniu 3 modeli nigdy nie była mi potrzebna gwarancja, nigdy nie dałem rady nic w nich zepsuć (użytkowałem je naprawdę na maxa, ale z szacunkiem).

Życzę Nam wszystkim, aby wasze i mój MM nie musiały odwiedzać nigdy żadnego serwisu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Riseman to był mój pierwszy G shock :) był ze mną wszędzie... Bardzo mile go wspominam :) gdyby można było cofnąć czas to by został ze mną :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość davidofx

Piękna wykładzina.

Na masce samochodu się zrobiła po zimnej nocy i z rana pobieglem pstryknac bo słońce mi topilo wykładzinę.

Wysłane z mojego SM-N920C

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy, jak kupiłem Gulfmastera na aukcji od tomo to też było napisane, że jest gwarancja a do dzisiaj nie otrzymałem dowodu zakupu, którym w Polsce jest paragon lub faktura VAT. Jak zapytałem, w jaki sposób jest realizowana gwarancja, to odpisał, że odesłać zegarek do niego a on się tym zajmie. Więć nie wiem jak jest naprawdę....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi