Arthoor 9 #551 Napisano 2 Grudnia 2016 dokładnie wczoraj z kimś negocjowałem G w sieci ( używany w dość dużej cenie bez gwarancji ) wysłał mi odnośnik do ceny na ebay.com i napisał żebym porównał ceny , odpisałem mu żeby się nie sugerował ebay bo to PL i nie ma to żadnego odnośnika do realiów PL ale nie przyjął argumentów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #552 Napisano 2 Grudnia 2016 Dokładnie tak robią jak napisałeś, zresztą z ebay też nie schodzą tylko wiszą miesiącami:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #553 Napisano 2 Grudnia 2016 Mam podobne obserwacje. Od dłuższego czasu śledzę zatokę pod kątem wademana i często trupki są wystawiane za ceny rzędu 200$ i więcej. A później wiszą, jak piszecie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #554 Napisano 2 Grudnia 2016 Jak wszędzie są ludzie co chcą sprzedać i sprzedawać tych drugich nie do końca rozumiem , z reguły sprzedają miesiącami 1 rzecz którą wystawili w absurdalnej cenie i myślą że jak będą co 2 tyg przez pół roku opuszczać o 5pln to ktoś w końcu kupi , wiadomo są wyjątki ( kolekcjonerskie rarytasy w stanie 10/10 ) finalnie po pół roku sprzedają po kosztach ( o ile są to darmowe ogłoszenia to ok ale jak ktoś np przez pół roku płaci allegro za wystawienie itd to już słabo , a takich ogłoszeń nie tylko zegarków to jest sporo ( niektóre to przynajmniej z przerwami od kilku lat widzę ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korass 12 #555 Napisano 2 Grudnia 2016 Mam i ja GX-56GB-1ER Naprawdę robi wrażenie, dodam że szerokość ma optycznie taką samą jak Rangeman tylko jest kanciaty i to potęguje jego rozmiar. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #556 Napisano 2 Grudnia 2016 Czyżby to ten od Daito ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korass 12 #557 Napisano 2 Grudnia 2016 Tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #558 Napisano 2 Grudnia 2016 Też miałem smak na niego ale jednak czekam aż upoluję BB może się uda . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korass 12 #559 Napisano 2 Grudnia 2016 Moim zdaniem GB jest fajny bo nie jest tak oklepany jak 1AER do tego GB ma ekran i nawet śrubki złote 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #560 Napisano 2 Grudnia 2016 moje zdanie jest takie że wszystkie GX są na + , jak by była szansa pewnie kupił bym wszystkie oficjalne 56-1AER / 56-4ER / DGK było najwięcej bo były ogólnie dostępne od "ręki" praktycznie w każdym TT kilka lat temu ( DGK na zamówienie ale nie było problemu z zakupem ) resztę trzeba było kombinować z nieoficjalnych dystrybucji ( jak z TT nie wiem ale te 3 kupowałem od ręki w Zibi ) 56-1AER / 56-4ER / DGK było najwięcej bo były ogólnie dostępne od "ręki" praktycznie w każdym TT kilka lat temu ( DGK na zamówienie ale nie było problemu z zakupem ) resztę trzeba było kombinować z nieoficjalnych dystrybucji ( jak z TT nie wiem ale te 3 kupowałem od ręki w Zibi ) GB był w happytime ale wtedy mnie jakoś nie zainteresował , teraz jak by był w tej cenie to bym nawet sekundy nie czekał . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #561 Napisano 2 Grudnia 2016 Mówcie co chcecie ale moim zdaniem najładniejszy King to ten: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #562 Napisano 2 Grudnia 2016 Do mnie w G przemawia tylko negatyw ( częsty temat za i przeciw ale ja tylko takie kupuję ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tajson1 15 #563 Napisano 2 Grudnia 2016 Śni mi się po nocach ten twój Daito. Szukam jak by tu go mieć bez podatkow itd. Moze coś poradzisz ? Ktoś przywiezie? Dziabnięte Notem Czwartym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #564 Napisano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Update. Zabawne, że wszystkie GXW to 1B. Nie ma żadnego GX-56-1Bani na przykład GXW-56-1A. 56-1AER (czerwony) ----------------------- 18 zegarów56-4ER (pomarańczowy) ----------------- 6 zegarów56-1BER (pozytywny) ----------------------- 5 zegarów56GB-1ER (złoty) ---------------------------- 5 zegarów56BB (czarny) --------------------------------- 1 zegar56KG-3JF (khaki) ---------------------------- 56DGK- 1ER (fiolet) ------------------------- 56E-1JF (niebieski) ------------------------- mody -------------------------------------------- 1 zegar GX-56 ------------------------------------------- 31 zegarówGXW-56 ------------------------------------------ 5 zegarów W sumie -------------------------------------- 36 zegarów Dwatch ---------------------------------- 5 zegarów Elixir -------------------------------------- 4 zegary Dower ----------------------------------- 2 zegary Snajperek ------------------------------ 2 zegaryYokaszin -------------------------------- 2 zegary AndzrejMick ----------------------------- 1 zegarArthoor ----------------------------------- 1 zegarArtorius ----------------------------------- 1 zegarbb203 ------------------------------------- 1 zegarDaito -------------------------------------- 1 zegarD1V1510N G ---------------------------- 1 zegarEmsouze -------------------------------- 1 zegarKorass ------------------------------------ 1 zegarMaka -------------------------------------- 1 zegarMaciej_Turek --------------------------- 1 zegarMiczel1 ----------------------------------- 1 zegarMurcins ---------------------------------- 1 zegar Piowa ------------------------------------ 1 zegarPiter_26 --------------------------------- 1 zegarR356 ------------------------------------- 1 zegarTom_1 ----------------------------------- 1 zegarTomii ------------------------------------- 1 zegarWro3000 --------------------------------- 1 zegarZibi8 --------------------------------------- 1 zegarZiom4671- ------------------------------- 1 zegarZbytek ------------------------------------- 1 zegar pozdrawiam, Piowa Edytowane 2 Grudnia 2016 przez piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej78 14 #565 Napisano 3 Grudnia 2016 Kliknąłem w ciemno tego czarnego Kinga na Brawat. Zobaczymy czy przyjdzie (oby). Jeśli mi podpasuje to zostaje, jeśli nie to oddam w tej samej cenie co był + parę groszy za wysyłkę (Pocztą) wezmę. Pożyjemy zobaczymy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #566 Napisano 3 Grudnia 2016 Śni mi się po nocach ten twój Daito. Szukam jak by tu go mieć bez podatkow itd. Moze coś poradzisz ? Ktoś przywiezie?Przypomnij się w marcu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tajson1 15 #567 Napisano 3 Grudnia 2016 Ok pamietam dzieki Dziabnięte Notem Czwartym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #568 Napisano 3 Grudnia 2016 Kliknąłem w ciemno tego czarnego Kinga na Brawat. Zobaczymy czy przyjdzie (oby). Jeśli mi podpasuje to zostaje, jeśli nie to oddam w tej samej cenie co był + parę groszy za wysyłkę (Pocztą) wezmę. Pożyjemy zobaczymy. Czyli Ty go kupiłeś pisałeś tylko że były 2szt. jak nie przypasuje liczę na rezerwację ( możesz doliczyć za fatygę , póki co mi nic od wczoraj nie odpisali bo nie pracują w weekendy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #569 Napisano 3 Grudnia 2016 Kliknąłem w ciemno tego czarnego Kinga na Brawat. Zobaczymy czy przyjdzie (oby). Jeśli mi podpasuje to zostaje, jeśli nie to oddam w tej samej cenie co był + parę groszy za wysyłkę (Pocztą) wezmę. Pożyjemy zobaczymy.No to żeś suspens zrobił w naszym dziale. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bb203 22 #570 Napisano 3 Grudnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tajson1 15 #571 Napisano 3 Grudnia 2016 Piękny jest -miałem dwa ale gxw muszę mieć i w życiu już nie sprzedam. Dziabnięte Notem Czwartym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #572 Napisano 3 Grudnia 2016 Dałeś mi do myślenia tym zdjęciem:p 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lemonln 456 #573 Napisano 5 Grudnia 2016 W sklepie Brawat pojawiły się króle GX-56BB-1DR. Jak klikałem były 4 szt., cena 697PLN. 0 GW-9400-1__GW-M5610-1__GD-X6900-1__GX-56BB-1__GW-M5610-1[MOD]__GW-6900BC-1__DW-6900NB-7[MOD]__GW-6900-1[MOD]__GXW-56-1B__GWN-Q1000-1A__GWG-1000-1A3__MTG-S1000D-1A4__GW-M5610-1__G-9300_1__GW-6900BC-1__GW-9300DC-1__GW-500U-1__GW-9430EJ-9__GW-5000-1__SBDC033__GW-9200-1__Garmin7Xpro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #574 Napisano 5 Grudnia 2016 Został jeden. 8-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_jendraz 26 #575 Napisano 5 Grudnia 2016 Już nie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach