piowa 265 #676 Napisano 5 Kwietnia 2017 Odjąłem GX-56-1A, jeśli źle proszę mnie poprawić. 8--)) 56-1A (czerwony) -------------------------- 18 zegarów56BB (czarny) -------------------------------- 9 zegarów56-1B (pozytywny) --------------------------- 9 zegarów56-4 (pomarańczowy) ---------------------- 6 zegarów56GB-1 (złoty) -------------------------------- 5 zegarów56DGK- 1 (fiolet) ----------------------------- 2 zegary56KG-3 (khaki) ------------------------------- 56E-1 (niebieski) -----------------------------mody -------------------------------------------- 1 zegar GX-56 ------------------------------------------- 41 zegarówGXW-56 ------------------------------------------ 9 zegarów W sumie -------------------------------------- 50 zegarów Dwatch ---------------------------------- 5 zegarów Elixir -------------------------------------- 4 zegaryZibi8 -------------------------------------- 4 zegary Dower ----------------------------------- 3 zegary Lemonln ---------------------------------- 2 zegaryMarca101 -------------------------------- 2 zegaryMyrad ------------------------------------ 2 zegarySnajperek ------------------------------ 2 zegaryTajson 1 --------------------------------- 2 zegary Andzrej78 -------------------------------- 1 zegarAndzrejMick ----------------------------- 1 zegarArthoor ----------------------------------- 1 zegarArtorius ----------------------------------- 1 zegarbb203 ------------------------------------- 1 zegar(chirurg ze Szpitala Praskiego) ------- 1 zegarDaito -------------------------------------- 1 zegarD1V1510N G ---------------------------- 1 zegarDzidu79 ---------------------------------- 1 zegarEmsouze -------------------------------- 1 zegar_Jendraz---------------------------------- 1 zegarMaka -------------------------------------- 1 zegarMaciej_Turek --------------------------- 1 zegarMiczel1 ----------------------------------- 1 zegarMurcins ---------------------------------- 1 zegar Piowa ------------------------------------ 1 zegarPiter_26 --------------------------------- 1 zegarR356 ------------------------------------- 1 zegarSienkus --------------------------------- 1 zegarTom_1 ----------------------------------- 1 zegarTomii ------------------------------------- 1 zegarWro3000 --------------------------------- 1 zegarZiom4671- ------------------------------- 1 zegarZbytek ------------------------------------- 1 zegar pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #677 Napisano 5 Kwietnia 2017 A ja już trzeci miesiąc czekam na części z Zibi, żeby dokończyć modowanie mojego 1A... 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D1V1510N G 40 #678 Napisano 7 Kwietnia 2017 Piowa możesz usunąć jedną sztukę, GX-56-4ER, zmienił właśnie właściciela 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marca101 61 #679 Napisano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) Piowa możesz usunąć jedną sztukę, GX-56-4ER, zmienił właśnie właściciela Można go do mnie dopisać. Super zegar, trzeci King.I jeszcze raz dzięki Kolego. Interesy z tb, to czysta przyjemność.Postaram się w najbliższym czasie zrobić sesję Trzem Królom. Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez Marca101 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D1V1510N G 40 #680 Napisano 7 Kwietnia 2017 Niech się nosi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #681 Napisano 8 Kwietnia 2017 56-1A (czerwony) -------------------------- 18 zegarów56BB (czarny) -------------------------------- 9 zegarów56-1B (pozytywny) --------------------------- 9 zegarów56-4 (pomarańczowy) ---------------------- 6 zegarów56GB-1 (złoty) -------------------------------- 5 zegarów56DGK- 1 (fiolet) ----------------------------- 2 zegary56KG-3 (khaki) ------------------------------- 56E-1 (niebieski) -----------------------------mody -------------------------------------------- 1 zegar GX-56 ------------------------------------------- 41 zegarówGXW-56 ------------------------------------------ 9 zegarów W sumie -------------------------------------- 50 zegarów Dwatch ---------------------------------- 5 zegarów Elixir -------------------------------------- 4 zegaryZibi8 -------------------------------------- 4 zegary Dower ----------------------------------- 3 zegary Marca101 -------------------------------- 3 zegary Lemonln ---------------------------------- 2 zegaryMyrad ------------------------------------ 2 zegarySnajperek ------------------------------ 2 zegaryTajson 1 --------------------------------- 2 zegary Andzrej78 -------------------------------- 1 zegarAndzrejMick ----------------------------- 1 zegarArthoor ----------------------------------- 1 zegarArtorius ----------------------------------- 1 zegarbb203 ------------------------------------- 1 zegar(chirurg ze Szpitala Praskiego) ------- 1 zegarDaito -------------------------------------- 1 zegarDzidu79 ---------------------------------- 1 zegarEmsouze -------------------------------- 1 zegar_Jendraz---------------------------------- 1 zegarMaka -------------------------------------- 1 zegarMaciej_Turek --------------------------- 1 zegarMiczel1 ----------------------------------- 1 zegarMurcins ---------------------------------- 1 zegar Piowa ------------------------------------ 1 zegarPiter_26 --------------------------------- 1 zegarR356 ------------------------------------- 1 zegarSienkus --------------------------------- 1 zegarTom_1 ----------------------------------- 1 zegarTomii ------------------------------------- 1 zegarWro3000 --------------------------------- 1 zegarZiom4671- ------------------------------- 1 zegarZbytek ------------------------------------- 1 zegar pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chucherko 0 #682 Napisano 15 Kwietnia 2017 Witam. Czy ktoś kupował zegarek w sklepie www.brasty.pl? Jakieś opinie? Dzisiaj przez przypadek trafiłem tam. I co ukazało się moim oczom? King. Nowy. A może ktoś z forum planuje redukcję i chce się pozbyć króla? Wysłane z mojego SGP771 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marca101 61 #683 Napisano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam. Czy ktoś kupował zegarek w sklepie www.brasty.pl? Jakieś opinie? Dzisiaj przez przypadek trafiłem tam. I co ukazało się moim oczom? King. Nowy. A może ktoś z forum planuje redukcję i chce się pozbyć króla? Sklep sprawdzony, godny polecenia. Tak samo jak Brawat (mam właśnie z niego Kinga BB). Więc kupuj póki jest. Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez Marca101 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek-astra 0 #684 Napisano 15 Kwietnia 2017 Dopisuje sie:) 56-1A 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #685 Napisano 16 Kwietnia 2017 56-1A (czerwony) -------------------------- 19 zegarów56BB (czarny) -------------------------------- 9 zegarów56-1B (pozytywny) --------------------------- 9 zegarów56-4 (pomarańczowy) ---------------------- 6 zegarów56GB-1 (złoty) -------------------------------- 5 zegarów56DGK- 1 (fiolet) ----------------------------- 2 zegary56KG-3 (khaki) ------------------------------- 56E-1 (niebieski) -----------------------------mody -------------------------------------------- 1 zegar GX-56 ------------------------------------------- 42 zegaryGXW-56 ------------------------------------------ 9 zegarów W sumie -------------------------------------- 51 zegarów Dwatch ---------------------------------- 5 zegarów Elixir -------------------------------------- 4 zegaryZibi8 -------------------------------------- 4 zegary Dower ----------------------------------- 3 zegary Marca101 -------------------------------- 3 zegary Lemonln ---------------------------------- 2 zegaryMyrad ------------------------------------ 2 zegarySnajperek ------------------------------ 2 zegaryTajson 1 --------------------------------- 2 zegary Andzrej78 -------------------------------- 1 zegarAndzrejMick ----------------------------- 1 zegarArthoor ----------------------------------- 1 zegarArtorius ----------------------------------- 1 zegarbb203 ------------------------------------- 1 zegar(chirurg ze Szpitala Praskiego) ------- 1 zegarDaito -------------------------------------- 1 zegarDzidu79 ---------------------------------- 1 zegarEmsouze -------------------------------- 1 zegarJacek-astra ------------------------------ 1 zegar_Jendraz---------------------------------- 1 zegarMaka -------------------------------------- 1 zegarMaciej_Turek --------------------------- 1 zegarMiczel1 ----------------------------------- 1 zegarMurcins ---------------------------------- 1 zegar Piowa ------------------------------------ 1 zegarPiter_26 --------------------------------- 1 zegarR356 ------------------------------------- 1 zegarSienkus --------------------------------- 1 zegarTom_1 ----------------------------------- 1 zegarTomii ------------------------------------- 1 zegarWro3000 --------------------------------- 1 zegarZiom4671- ------------------------------- 1 zegarZbytek ------------------------------------- 1 zegar pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_jendraz 26 #686 Napisano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) Mam i ja Skąd brałeś zegar, jeśli można wiedzieć. Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzidu79 35 #687 Napisano 19 Kwietnia 2017 Chino watch Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_jendraz 26 #688 Napisano 19 Kwietnia 2017 Dziękuje za info. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #689 Napisano 22 Kwietnia 2017 Piowa dopisz mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23182 #690 Napisano 22 Kwietnia 2017 Duuuży 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #691 Napisano 22 Kwietnia 2017 bardzo duży najgorszym jest,że się złamałem i czekam na drugiego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_jendraz 26 #692 Napisano 22 Kwietnia 2017 Piowa dopisz mnie Graty. Ja ciagle się łamie nad nabyciem tej wersji. Bardzo mi się podoba. Skąd zamawiałeś, bo przeglądam różne strony i sam nie wiem gdzie zamówić. Dzidu79 pisał, że z Chino watch zamawiał wiec pytam tak dla porównania. Po cichu sobie wmawiam, że nie potrzebuje następnego ale już sam nie wiem ile wytrzymam . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #693 Napisano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) dzięki bierz z c-watch dopóki są.te sklepy w japonii w których były króle jak ja go brałem wszystkie już dawno wyprzedały.coraz mniej jest nowych kingów niestety Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez G-Mario 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_jendraz 26 #694 Napisano 22 Kwietnia 2017 Dzięki za info. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2261 #695 Napisano 22 Kwietnia 2017 Całe szczęście King w ogóle mi nie podchodzi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #696 Napisano 22 Kwietnia 2017 Gratuluję, G-Mario.Bierzcie Króle, dopóki są. 8--)) 56-1A (czerwony) --------------------------- 19 zegarów56-1B (pozytywny) -------------------------- 10 zegarów56BB (czarny) -------------------------------- 9 zegarów56-4 (pomarańczowy) ---------------------- 6 zegarów56GB-1 (złoty) -------------------------------- 5 zegarów56DGK- 1 (fiolet) ----------------------------- 2 zegary56KG-3 (khaki) ------------------------------- 56E-1 (niebieski) -----------------------------mody -------------------------------------------- 1 zegar GX-56 ------------------------------------------- 42 zegaryGXW-56 ---------------------------------------- 10 zegarów W sumie -------------------------------------- 52 zegarów Dwatch ---------------------------------- 5 zegarów Elixir -------------------------------------- 4 zegaryZibi8 -------------------------------------- 4 zegary Dower ----------------------------------- 3 zegary Marca101 -------------------------------- 3 zegary Lemonln ---------------------------------- 2 zegaryMyrad ------------------------------------ 2 zegarySnajperek ------------------------------ 2 zegaryTajson 1 --------------------------------- 2 zegary Andzrej78 -------------------------------- 1 zegarAndzrejMick ----------------------------- 1 zegarArthoor ----------------------------------- 1 zegarArtorius ----------------------------------- 1 zegarbb203 ------------------------------------- 1 zegar(chirurg ze Szpitala Praskiego) ------- 1 zegarDaito -------------------------------------- 1 zegarDzidu79 ---------------------------------- 1 zegarEmsouze -------------------------------- 1 zegarG-Mario -------------------------------- 1 zegarJacek-astra ------------------------------ 1 zegar_Jendraz---------------------------------- 1 zegarMaka -------------------------------------- 1 zegarMaciej_Turek --------------------------- 1 zegarMiczel1 ----------------------------------- 1 zegarMurcins ---------------------------------- 1 zegar Piowa ------------------------------------ 1 zegarPiter_26 --------------------------------- 1 zegarR356 ------------------------------------- 1 zegarSienkus --------------------------------- 1 zegarTom_1 ----------------------------------- 1 zegarTomii ------------------------------------- 1 zegarWro3000 --------------------------------- 1 zegarZiom4671- ------------------------------- 1 zegarZbytek ------------------------------------- 1 zegar pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85228 #697 Napisano 22 Kwietnia 2017 Chino watch Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu TapatalkaIle wyszedł? 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzidu79 35 #698 Napisano 22 Kwietnia 2017 197$ + vat23% Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #699 Napisano 25 Kwietnia 2017 Piowa jeśli można... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D1V1510N G 40 #700 Napisano 25 Kwietnia 2017 G-Mario kupiłeś w brawacie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach