piowa 265 #751 Napisano 16 Sierpnia 2017 56-1A (czerwony) --------------------------- 19 zegarów56BB (czarny) ------------------------------- 18 zegarów56-1B (pozytywny) -------------------------- 11 zegarów56-4 (pomarańczowy) ---------------------- 8 zegarów56GB-1 (złoty) -------------------------------- 5 zegarów56DGK- 1 (fiolet) ----------------------------- 2 zegary56KG-3 (khaki) ------------------------------- 1 zegar56E-1 (niebieski) ----------------------------- 1 zegarmody -------------------------------------------- 1 zegar GX-56 ------------------------------------------- 51 zegarówGXW-56 ---------------------------------------- 15 zegarów W sumie -------------------------------------- 66 zegarów Arthoor ----------------------------------- 5 zegarówDwatch ----------------------------------- 5 zegarówElixir -------------------------------------- 5 zegarów Zibi8 -------------------------------------- 4 zegary Dower ------------------------------------ 3 zegaryG-Mario ---------------------------------- 3 zegary Marca101 -------------------------------- 3 zegary Myrad ------------------------------------ 2 zegaryNiobass ------------------------------------ 2 zegaryPiter_26 ---------------------------------- 2 zegarySienkus ---------------------------------- 2 zegarySnajperek ------------------------------- 2 zegaryTajson 1 --------------------------------- 2 zegary Andzrej78 -------------------------------- 1 zegarArtorius ----------------------------------- 1 zegarbb203 ------------------------------------- 1 zegar(chirurg ze Szpitala Praskiego) ------- 1 zegarD1V151ON G---------------------------- 1 zegarDaito -------------------------------------- 1 zegarDzidu79 ---------------------------------- 1 zegarEmsouze -------------------------------- 1 zegarJacek-astra ------------------------------ 1 zegar_Jendraz---------------------------------- 1 zegar(konduktor na trasie W-wa - Skier)------ 1 zegarLukaszK -------------------------------------- 1 zegarMaka -------------------------------------- 1 zegarMaciej_Turek ---------------------------- 1 zegarMaster_of_G ----------------------------- 1 zegarMiczel1 ----------------------------------- 1 zegarMurcins ----------------------------------- 1 zegar Pawelinio39 ------------------------------ 1 zegarPiowa ------------------------------------- 1 zegarR356 -------------------------------------- 1 zegarRadwakon ------------------------------- 1 zegarTom_1 ------------------------------------ 1 zegarTomii -------------------------------------- 1 zegarWro3000 --------------------------------- 1 zegarZbytek ------------------------------------- 1 zegarZiom4671 --------------------------------- 1 zegar pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek_Z 46 #752 Napisano 16 Sierpnia 2017 Piowa, proszę też o dopisanie jednej sztuki GX-56BB.Miałem wątpliwości, ale jestem mega zadowolony z zakupu ! Kozak Zegar.Co do negatywu to zgodzę się, że częściej trzeba pokręcić nadgarstkiem, ale za to w wielu sytuacjach (warunkach) kontrast jest niesamowity a cyferki mocno mięsiste .Sam King przypasił mi na tyle, że już rozglądam się za wersją GXW Pozdrawiam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #753 Napisano 16 Sierpnia 2017 Czarne dogoniły czerwone. 56-1A (czerwony) --------------------------- 19 zegarów56BB (czarny) ------------------------------- 19 zegarów56-1B (pozytywny) -------------------------- 11 zegarów56-4 (pomarańczowy) ---------------------- 8 zegarów56GB-1 (złoty) -------------------------------- 5 zegarów56DGK- 1 (fiolet) ----------------------------- 2 zegary56KG-3 (khaki) ------------------------------- 1 zegar56E-1 (niebieski) ----------------------------- 1 zegarmody -------------------------------------------- 1 zegar GX-56 ------------------------------------------- 52 zegarówGXW-56 ---------------------------------------- 15 zegarów W sumie -------------------------------------- 67 zegarów Arthoor ----------------------------------- 5 zegarówDwatch ----------------------------------- 5 zegarówElixir -------------------------------------- 5 zegarów Zibi8 -------------------------------------- 4 zegary Dower ------------------------------------ 3 zegaryG-Mario ---------------------------------- 3 zegary Marca101 -------------------------------- 3 zegary Myrad ------------------------------------ 2 zegaryNiobass ------------------------------------ 2 zegaryPiter_26 ---------------------------------- 2 zegarySienkus ---------------------------------- 2 zegarySnajperek ------------------------------- 2 zegaryTajson 1 --------------------------------- 2 zegary Andzrej78 -------------------------------- 1 zegarArtorius ----------------------------------- 1 zegarbb203 ------------------------------------- 1 zegar(chirurg ze Szpitala Praskiego) ------- 1 zegarD1V151ON G---------------------------- 1 zegarDaito -------------------------------------- 1 zegarDzidu79 ---------------------------------- 1 zegarEmsouze -------------------------------- 1 zegarJacek-astra ------------------------------ 1 zegar_Jendraz---------------------------------- 1 zegar(konduktor na trasie W-wa - Skier)------ 1 zegarLukaszK -------------------------------------- 1 zegarMaka -------------------------------------- 1 zegarMaciej_Turek ---------------------------- 1 zegarMaster_of_G ----------------------------- 1 zegarMiczel1 ----------------------------------- 1 zegarMurcins ----------------------------------- 1 zegar Pawelinio39 ------------------------------ 1 zegarPiowa ------------------------------------- 1 zegarR356 -------------------------------------- 1 zegarRadwakon ------------------------------- 1 zegarTom_1 ------------------------------------ 1 zegarTomii -------------------------------------- 1 zegarWoltek_Z --------------------------------- 1 zegarWro3000 --------------------------------- 1 zegarZbytek ------------------------------------- 1 zegarZiom4671 --------------------------------- 1 zegar pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #754 Napisano 16 Sierpnia 2017 Myślę że w piątek mój BB KING z eglobala dotrze, czarne górą. 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #755 Napisano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) Wysyp BB nie jestem zdziwiony, też go bardzo lubię. Przypuszczam, że jeszcze z rok temu dokupił bym wersję z pozytywem taką jak ma kolega Piowa ale zmądzałem, po co mi dwa kingi ;p Edytowane 16 Sierpnia 2017 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #756 Napisano 17 Sierpnia 2017 (edytowane) Ja myślę nad włożeniem czerwonego elementu dekoracyjnego tylko nie wiem czy wiąże się to z demontażem przycisków czy tylko moduł się wyciąga. Jak przyjdzie, a jest już bardzo blisko mnie ;-) to będę musiał pogrzebać.Król przybył. Edytowane 17 Sierpnia 2017 przez GeRmAnOs 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziom4671 12 #757 Napisano 17 Sierpnia 2017 (edytowane) Ja myślę nad włożeniem czerwonego elementu dekoracyjnego tylko nie wiem czy wiąże się to z demontażem przycisków czy tylko moduł się wyciąga. Jak przyjdzie, a jest już bardzo blisko mnie ;-) to będę musiał pogrzebać.Daj znać na forum w temacie gx56. Sam jestem ciekaw. Chyba jeszcze oprócz zmiany lcd nie grzebalem bardziej w kingach na forum. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 17 Sierpnia 2017 przez ziom4671 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #758 Napisano 17 Sierpnia 2017 (edytowane) A jak moduł wyciągnąłeś to nie zwróciłeś uwagi jak się wyciąga ramkę i ów element ozdobny?Bo jest film na YouTube ale koleś rozkłada Kinga na części pierwsze i ciężko stwierdzić czy jest potrzeba demontażu przycisków. Edytowane 17 Sierpnia 2017 przez GeRmAnOs 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #759 Napisano 17 Sierpnia 2017 Czarne przegoniły czerwone !!! 56BB (czarny) ------------------------------- 20 zegarów56-1A (czerwony) --------------------------- 19 zegarów56-1B (pozytywny) -------------------------- 11 zegarów56-4 (pomarańczowy) ---------------------- 8 zegarów56GB-1 (złoty) -------------------------------- 5 zegarów56DGK- 1 (fiolet) ----------------------------- 2 zegary56KG-3 (khaki) ------------------------------- 1 zegar56E-1 (niebieski) ----------------------------- 1 zegarmody -------------------------------------------- 1 zegar GX-56 ------------------------------------------- 53 zegarówGXW-56 ---------------------------------------- 15 zegarów W sumie -------------------------------------- 68 zegarów Arthoor ----------------------------------- 5 zegarówDwatch ----------------------------------- 5 zegarówElixir -------------------------------------- 5 zegarów Zibi8 -------------------------------------- 4 zegary Dower ------------------------------------ 3 zegaryG-Mario ---------------------------------- 3 zegary Marca101 -------------------------------- 3 zegary Myrad ------------------------------------ 2 zegaryNiobass ------------------------------------ 2 zegaryPiter_26 ---------------------------------- 2 zegarySienkus ---------------------------------- 2 zegarySnajperek ------------------------------- 2 zegaryTajson 1 --------------------------------- 2 zegary Andzrej78 -------------------------------- 1 zegarArtorius ----------------------------------- 1 zegarbb203 ------------------------------------- 1 zegar(chirurg ze Szpitala Praskiego) ------- 1 zegarD1V151ON G---------------------------- 1 zegarDaito -------------------------------------- 1 zegarDzidu79 ---------------------------------- 1 zegarEmsouze -------------------------------- 1 zegarGeRmAnOs ------------------------------ 1 zegarJacek-astra ------------------------------ 1 zegar_Jendraz---------------------------------- 1 zegar(konduktor na trasie W-wa - Skier)------ 1 zegarLukaszK -------------------------------------- 1 zegarMaka -------------------------------------- 1 zegarMaciej_Turek ---------------------------- 1 zegarMaster_of_G ----------------------------- 1 zegarMiczel1 ----------------------------------- 1 zegarMurcins ----------------------------------- 1 zegar Pawelinio39 ------------------------------ 1 zegarPiowa ------------------------------------- 1 zegarR356 -------------------------------------- 1 zegarRadwakon ------------------------------- 1 zegarTom_1 ------------------------------------ 1 zegarTomii -------------------------------------- 1 zegarWoltek_Z --------------------------------- 1 zegarWro3000 --------------------------------- 1 zegarZbytek ------------------------------------- 1 zegarZiom4671 --------------------------------- 1 zegar pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek_Z 46 #760 Napisano 19 Sierpnia 2017 Czy licytuje któryś z kolegów może? http://allegro.pl/casio-g-shock-gx-56-4er-pomaranczowy-hit-i6925090745.html#thumb/1 I tak się pewnie nikt nie przyzna Kiepskie zdjęcia, a jak poprosiłem o lepsze, to dostałem wszystkie oprócz najważniejszego, czyli zdjęcia wyświetlacza. Na zdjęciach z aukcji też nie widać. Co o tym myślicie ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tajson1 15 #761 Napisano 19 Sierpnia 2017 (edytowane) Zerknąłem i faktycznie zdjęcia fatalne. Nic na tej aukcji nie zachęca prócz modelu. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez tajson1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #762 Napisano 19 Sierpnia 2017 Ja zadałem pytanie o ryski na szkiełku. Otrzymałem odpowiedź "Jedna mała, praktycznie niewidoczna". Ja nie będę licytował - cena jest już za wysoka. Acz zegar w fajnym, letnim kolorze. Ciekawe, za ile pójdzie. Ja stawiam na okolice 650zł, bo potem włącza się zdrowy rozsądek. Nowy BB można mieć za około 600zł, a pomarańczowe ciuchy zawsze można dokupić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek_Z 46 #763 Napisano 19 Sierpnia 2017 Wygrałem aukcję za 612 zł. Zdecydowałem się licytować ponieważ zegarek jest 50 km. od miejsca mojego zamieszkania, a Pani powiedziała, że możliwy jest odbiór osobisty. Pomarańczowe ciuchy, to nie to samo Jak wszystko pójdzie dobrze, to BB będzie miał towarzysza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #764 Napisano 19 Sierpnia 2017 Gratuluję, Wojtku. Pochwal się fotkami, jak już będziesz miał go w ręku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek_Z 46 #765 Napisano 19 Sierpnia 2017 Dziękuję. Na razie Pani przyznała się podczas rozmowy telefonicznej, o czym nie była łaskawa poinformować wcześniej, że zegarek jest rozładowany. Określiła to tak, " uruchamia się i po jakimś czasie gaśnie" Nie wiem, czy "wstanie", czy będzie konieczna wymiana akumulatora.Tak czy inaczej muszę czekać do przyszłego weekendu, by odebrać zegarek, lub wycofać się z zakupu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #766 Napisano 19 Sierpnia 2017 (edytowane) Serwisy aukcyjne i rzetelni sprzedawcy...zawsze coś musi być nie tak,cholera Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez G-Mario 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #767 Napisano 19 Sierpnia 2017 Trza było dać znać to bym podjechał zrobić rozpoznanie bo to u mnie na miejscu. 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek_Z 46 #768 Napisano 19 Sierpnia 2017 Spoko, u mnie prawie też na miejscu, tylko sprzedająca wraca dopiero za tydzień.Do tego czasu będzie niepewność gościła u mnie.Optymistyczna wersja jest taka, że zegarek ma włączoną funkcję PS i się "usypia" a Pani nie ogarnia i myśli, że raz działa, a raz nie.Gorzej jak zajechała akumulator, bo za tą cenę, to nie uśmiecha mi się otwierać zegar i ponosić dodatkowe koszty.Wtedy raczej odstąpię od umowy Zobaczymy, ale mam złe przeczucia, ponieważ imo celowo zrobiła zdjęcia tak, aby nie było widać wyświetlacza.Pożyjemy - Zobaczymy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #769 Napisano 19 Sierpnia 2017 Moim zdaniem większość tych ludzi nie potrafi zrobić dobrego zdjęcia, albo im się nie chce. Gdyby pani położyła zegarek w dobrze oświetlonym miejscu, to zegarek by wstał i zaczął wyświetlać czas nawet bez akumulatora. W razie czego akumulator to koszt około 50zł, wymieniasz tak samo, jak zwykłą baterię.Jeśli zegarek kupujesz dla siebie do faktycznego noszenia, to nie zaszkodzi przy okazji wymienić też uszczelkę pod dekielkiem - koszt kilka zł, a może uchronić przed parowaniem zegarka, jeśli poprzednia uszczelka była nadgryziona przez ząb czasu lub grot wkrętaka zegarmistrza-amatora. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #770 Napisano 19 Sierpnia 2017 Też myślę że aku padnięte i jak daje do światła to odżywa na chwilę i potem dętka. 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek_Z 46 #771 Napisano 3 Września 2017 Piowa, proszę też o dopisanie jednej sztuki GX-56BB.Miałem wątpliwości, ale jestem mega zadowolony z zakupu ! Kozak Zegar.Co do negatywu to zgodzę się, że częściej trzeba pokręcić nadgarstkiem, ale za to w wielu sytuacjach (warunkach) kontrast jest niesamowity a cyferki mocno mięsiste .Sam King przypasił mi na tyle, że już rozglądam się za wersją GXW Pozdrawiam!Dla formalności 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek_Z 46 #772 Napisano 7 Września 2017 No i wreszcie po ponad dwóch tygodniach jest Pomarańcza z aledrogo.Przyszła do mnie zasyfiona i rozładowana do piątego poziomu.Wyświetlacz nie pokazywał nic. Po 15 min. na parapecie zaczął pokazywać godzinę i migający napis CHG - 4 poziom rozładowania.Temu twardzielowi wystarczył jeden pochmurny dzień by podskoczyć do drugiego poziomu MEDIUM Po ściągnięciu ubranka i porządnym wyszorowaniu wygląda tak: i w towarzystwie BB: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lemonln 456 #773 Napisano 7 Września 2017 Można powiedzieć, że dostał nowe życie Gratuluję! 0 GW-9400-1__GW-M5610-1__GD-X6900-1__GX-56BB-1__GW-M5610-1[MOD]__GW-6900BC-1__DW-6900NB-7[MOD]__GW-6900-1[MOD]__GXW-56-1B__GWN-Q1000-1A__GWG-1000-1A3__MTG-S1000D-1A4__GW-M5610-1__G-9300_1__GW-6900BC-1__GW-9300DC-1__GW-500U-1__GW-9430EJ-9__GW-5000-1__SBDC033__GW-9200-1__Garmin7Xpro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #774 Napisano 7 Września 2017 56BB (czarny) ------------------------------- 20 zegarów56-1A (czerwony) --------------------------- 19 zegarów56-1B (pozytywny) -------------------------- 11 zegarów56-4 (pomarańczowy) ---------------------- 9 zegarów56GB-1 (złoty) -------------------------------- 5 zegarów56DGK- 1 (fiolet) ----------------------------- 2 zegary56KG-3 (khaki) ------------------------------- 1 zegar56E-1 (niebieski) ----------------------------- 1 zegarmody -------------------------------------------- 1 zegar GX-56 ------------------------------------------- 54 zegarówGXW-56 ---------------------------------------- 15 zegarów W sumie -------------------------------------- 69 zegarów Arthoor ----------------------------------- 5 zegarówDwatch ----------------------------------- 5 zegarówElixir -------------------------------------- 5 zegarów Zibi8 -------------------------------------- 4 zegary Dower ------------------------------------ 3 zegaryG-Mario ---------------------------------- 3 zegary Marca101 -------------------------------- 3 zegary Myrad ------------------------------------ 2 zegaryNiobass ------------------------------------ 2 zegaryPiter_26 ---------------------------------- 2 zegarySienkus ---------------------------------- 2 zegarySnajperek ------------------------------- 2 zegaryTajson 1 --------------------------------- 2 zegaryWoltek_Z --------------------------------- 2 zegary Andzrej78 -------------------------------- 1 zegarArtorius ----------------------------------- 1 zegarbb203 ------------------------------------- 1 zegar(chirurg ze Szpitala Praskiego) ------- 1 zegarD1V151ON G---------------------------- 1 zegarDaito -------------------------------------- 1 zegarDzidu79 ---------------------------------- 1 zegarEmsouze -------------------------------- 1 zegarGeRmAnOs ------------------------------ 1 zegarJacek-astra ------------------------------ 1 zegar_Jendraz---------------------------------- 1 zegar(konduktor na trasie W-wa - Skier)------ 1 zegarLukaszK -------------------------------------- 1 zegarMaka -------------------------------------- 1 zegarMaciej_Turek ---------------------------- 1 zegarMaster_of_G ----------------------------- 1 zegarMiczel1 ----------------------------------- 1 zegarMurcins ----------------------------------- 1 zegar Pawelinio39 ------------------------------ 1 zegarPiowa ------------------------------------- 1 zegarR356 -------------------------------------- 1 zegarRadwakon ------------------------------- 1 zegarTom_1 ------------------------------------ 1 zegarTomii -------------------------------------- 1 zegarWro3000 --------------------------------- 1 zegarZbytek ------------------------------------- 1 zegarZiom4671 --------------------------------- 1 zegar pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek_Z 46 #775 Napisano 7 Września 2017 Można powiedzieć, że dostał nowe życie Gratuluję!No prawie Na szkiełku niestety jest rysa, ale na razie się za to nie biorę. Za to jest miły akcent w postaci JAPAN Y na deklu i CASIO JAPAN na klamrze, co nie jest takie oczywiste, bo na GX-56BB jest odpowiednio MADE IN CHINA i CASIO THAILAND 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach