starzec 53 #251 Napisano 28 Września 2015 a moze po tej jego podrozy zajmniemy sie organizacja nastepnej? ktos cos wysle innego:) a moze zrzutka na najtanszego 'radiowca' ?? i sporzadzic mape gdzie lapie sygnal z 'automatu' bedac noszony na reku np.WV 59E 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #252 Napisano 28 Września 2015 Świetna zabawa, ja też mam pomysł na następną edycję, mam model zegarka ( na razie nie zdradzę ) i chętnie go puszczę w obieg, bo uważam, że jest kapitalny i nie doceniany mimo jego zalet. Mogę tylko zdradzić, że to G-shock 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3243 #253 Napisano 28 Września 2015 Zegarek dotarł na razie do Szczecina. Czekam na listonosza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #254 Napisano 28 Września 2015 a moze zrzutka na najtanszego 'radiowca' ?? i sporzadzic mape gdzie lapie sygnal z 'automatu' bedac noszony na reku np.WV 59E tak czytajac tutejsze zakatki tego forum to pomyslalem by wypromowac jakiegos screwbacka -bo ludzie narzekja ze jak sa na gumie to lataja po nadgarstkach,ze maja kiepskie wyswietlacze,albo ze loga przeszkadzaja przy odczycie I takie tam dylematy hehe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #255 Napisano 28 Września 2015 w sumie tez fajny pomysl, mozna zrobic wspolnego skladaka, kazdy kupuje jakies elementy do wymiany, i polaczyc z jakims fajnym modulem,'radiowca'. Pozostawiam do rozwazenia, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3243 #256 Napisano 28 Września 2015 Jest Zatrzymanie stopera poniżej 12 setnych sekundy... chyba się nie da.12 udało mi się kilkakrotnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #257 Napisano 28 Września 2015 Czyżby nasz kalkulator miał odwiedzić port? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 266 #258 Napisano 28 Września 2015 MSZ zejście poniżej dwunastki wymaga ingerencji w elektronikę, ale mogę się mylić, jeszcze wielu będzie próbowało. powodzenia, anyway 8-) pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #259 Napisano 28 Września 2015 Lutownicę i miernik posiadam, więc spoko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 266 #260 Napisano 28 Września 2015 Ani mi się waż. 8-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3243 #261 Napisano 28 Września 2015 Mam już fotki ale nie pokaże Wam Hehe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 266 #262 Napisano 28 Września 2015 ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #263 Napisano 28 Września 2015 Tak się nie bawimy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3243 #264 Napisano 28 Września 2015 Dzisiaj Wam nie pokaże, żeby napięcie budować.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #265 Napisano 28 Września 2015 Powiedz, że klisza się skończyła w aparacie, a nie tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3243 #266 Napisano 28 Września 2015 Odebrałem go dzisiaj o 16:00 i może coś jutro jeszcze wymyślę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 661 #267 Napisano 28 Września 2015 Wrzuci wrzuci, nie wytrzyma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #268 Napisano 28 Września 2015 Pewnie, że wrzuci. Po to focił. Edit: ale nie nalegajmy. Każdy ma swój czas i niech z niego korzysta dla dobra sprawy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 266 #269 Napisano 28 Września 2015 Daj spokój, Waldzior. Jeszcze sobie zdobędziesz ksywkę "Primadonna" czy coś w tym stylu. 8-) pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3243 #270 Napisano 28 Września 2015 Nie rozumiem, przecież tydzień każdy ma na zrobienie fotek i na lansik w centrum handlowym... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 266 #271 Napisano 28 Września 2015 OK, ale po co piasć "mam fotki, ale nie pokażę Wam"?Naprawdę nie rozumiem po co? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7298 #272 Napisano 28 Września 2015 Bo ma limit pięciu fotek i chce wybrać najlepsze pięć ze wszystkich.Chcecie fotki byle by były, czy wolicie poczekać na fajne zdjęcia? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 661 #273 Napisano 28 Września 2015 Tydzień z wysyłką, ja się uwinąłem w niespełna 3 dni i zegar polecial dalej, ciekawe kto bedzie szybszy.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3243 #274 Napisano 28 Września 2015 OK, ale po co piasć "mam fotki, ale nie pokażę Wam"?Naprawdę nie rozumiem po co?Po to, żeby było weselej. Co Ty taki spięty? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #275 Napisano 28 Września 2015 Uuu pyskować właścicielowi karkuratora...ja bym się nie odważył (uwaga tekst zawiera ironię i błędy ortograficzne) 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach