Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

slava1989

zegar majak z kukułką niekompletny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Nabyłem ostatnio nowy zegar, a chodzi tu o majak z kukułką.

Kupiłem go bez szyszek, łańcuchów, dzwiczek od kukułki oraz wahadelka ponadto okazało się że jeden miech od "kukania" jest rozklejony. I tu mam kilka pytań:

Ile waży waga do tego zegara i gdzie można takie wstążki kupić w okolicach torunia.

Jaki łańcuch kupić (jak duże ma mieć ogniwa oraz jaki ma być dlugi na jedna zebatkę.

Jak i czym skleic miech aby gwizdał.

Czym ewentualnie zastąpić wagi.

Czym zastąpić drzwiczki od kukułki

Czy można zastąpić wahadło innym od metrona lub gdzie kupię takie odpowiednie.

Chodzi tu o jak najmniejsze koszty a za odpowiedzi z góry dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja takie zegary (nie wiem, czy masz taki sam) sprzedawałem za tyle, że uzupełnienie braków w przypadku Twojego z pewnością byłoby nieopłacalne. Skoro to nie pamiątka rodzinna, to to pogoń i kup kompletny i sprawny. Z drzwiczkami, bo kukułka ucieknie (zima tuż tuż).

Dobre, bo сделано в CCCP

Goral35: "arbuz do ubioru dojrzalego FACETA nijak mi nie pasuje !! chyba ze gosc sobie torebeczke jak teletubis od razu zafunduje ! arbuzy sie je albo wklada do skrzynek :)"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.