Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Astarloa12

Nawigacja Blow - problem :)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, może któryś z kolegów ma pomysł jak rozwiązać mój problem. 

Zakupiłem nawigację Blow GPS580 Sirocco, fabrycznie odblokowana. Na karcie pamięci zainstalowałem Auto Mapę. Co jakiś czas po włączeniu Auto Mapa nie może złapać sygnału GPS, tak samo sporadycznie robi to w czasie nawigowania (gubi sygnał). Wyłączanie, resetowanie nie pomaga, za Chiny ludowe nie chce złapać sygnału. Po dłuższym czasie kiedy jest wyłączona wszystko wraca do normy. Same ustawienia GPS są fabryczne, zresztą jak nie byłyby w porządku to w ogóle nie łapałaby sygnału. Mieliście taki przypadek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobacz na stronie producenta czy jest nowy firmware do tej nawigacji. Jeśli tak to wgraj go zgodnie z instrukcją producenta - zrób to uważnie !!! Jeśli nie ma nowego firmware albo i nowy nie pomoże to raczej jest to uszkodzenie/wada egzemplarza. Naprawa raczej nie opłacalna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Sprawdź w necie jakie ten model ma mieć ustawienia GPS. Sprawdź w ustawieniach A.M.wartości i ewentualnie przestaw. Powinno smigac. Pozdrawiam

Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.