Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

JacekSz82

Lorus AUTOMATIC RL415AX9 - czy warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie mam możliwość wymiany Orient Big Mako ale z innym symbolem. Proszę powiedzcie czym różni się wersja FEM75002DV (taką miałem przy pierwszym zakupie) od FEM75002D6 (tą wersję mogę mieć po wymianie). Wyglądają tak samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na wielu aukcjach Big Mako jest wystawiany z podpisem FEM75002DV / FEM75002D6 więc wychodzi na to, że to po prostu różnica w oznakowaniu, bez różnicy w wyglądzie/funkcjach zegarka.

Być może zegarki te różnią się czymś pod kątem opakowania/pudełka/instrukcji z którymi są sprzedawane (przeznaczone na różne rynki, albo coś w ten deseń).

ng6mnrm.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzwoniłem do Poljot w sprawie różnicy oznakowania. DV - dni tygodnia po angielsku i hiszpańsku, D6 - dni tygodnia po angielsku i niemiecku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jednak przeznaczenie na różne rynki, ale pod względem języka na datowniku.

Człowiek każdego dnia uczy się czegoś nowego :)

ng6mnrm.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.