arek1a2b 127 #1 Napisano 18 Grudnia 2015 witamprosze Panowie i Panie o pomoc w rozwianiu mojej ciekawości i niewiedzy. Chce kupić zegar kwadransiak ale na jedna wage.Sprzedajacy nie umie mi powiedzieć jak to sie dzieje ze jedna waga a 3 dziury.Zapytałem czy dwie pozosałe to sprężyny ale koleś nie umiał odpowiedzieć zegar jest na allegro to numer aukcjioferta nr 5863101956 i prosze o info czy ta cena jest adekwatna do produktu pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2 Napisano 18 Grudnia 2015 Odpowiedź była w poście usuniętym przez moderatora, nie wiem po kiego? Jeszcze raz...To jest hybryda waga- sprężyna, na 99% z 36-cio godzinną rezerwą chodu. Sprężyny napędzają bicie godzin i kwadransów. Cena wysoka, ale jak chcesz to kupuj... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek1a2b 127 #3 Napisano 18 Grudnia 2015 dziękuję za konkretną odpowiedźraczej odpuszcze sobie codzienny obowiązek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek1a2b 127 #4 Napisano 18 Grudnia 2015 za 2500 kupiłem jak dostane to zamieszcze fotki werku od środka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #5 Napisano 18 Grudnia 2015 Odpowiedź była w poście usuniętym przez moderatora, nie wiem po kiego? Jeszcze raz... Ja nie usuwałem, no bo i po kiego ??? Śladu nie ma po usuniętym poście. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #6 Napisano 18 Grudnia 2015 Kolega wpisał post dwa razy, na pierwszy odpowiedziałem, po czym ów zniknął i pozostał drugi, ten bez odpowiedz. Tak tylko... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek1a2b 127 #7 Napisano 18 Grudnia 2015 zaszła jakaś dziwna okoliczność bo po uskaniu jednej odpowiedzi jak chcałem wejsc w temat to wyskoczył błąd że nie mam uprawnien do przedadania tematu. i pojawiła sie opcja żeby ponownie zamieścic temat wiec zamieściłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach