kornel91 97774 #876 Napisano 10 Września 8 godzin temu, G-szok napisał(-a): Moim zdaniem jedna z najładniejszych wersji tego modelu jak do teraz które widziałem bardzo ładna! Stresowałbym się chyba tylko, że malowanie z paska będzie schodzic ... ale to moje dziwne myślenie Świetnie to wygląda, gratulacje Niestety zegarek ma trochę lat i widać, że ten lakier zabezpieczający pasek schodzi. Niestety tak jest. Mi się zużył pasek do gw 9400 DCJ i nie mam zamiaru płacić za pasek 75% zakupu całego zegarka kilka lat temu jako nowego. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Hanhart, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 6346 #877 Napisano Piątek o 17:11 (edytowane) On 9/10/2026 at 5:53 PM, kornel91 said: Niestety zegarek ma trochę lat i widać, że ten lakier zabezpieczający pasek schodzi. Niestety tak jest. Mi się zużył pasek do gw 9400 DCJ i nie mam zamiaru płacić za pasek 75% zakupu całego zegarka kilka lat temu jako nowego. No trochę tak jest z tymi modelami co mają już swoje lata. Człowiek kupi żeby nosić, a potem strach założyć bo serce boli 🙂 Mam taki strach z GPW 1000 i GPW 2000. Stąd kupiłem drugiego do noszenia gdzie mi nie szkoda 😉 tak wiem, call me crazy 🤣 tak samo trafiłem dwa carbony do Gw-9400 czarne i nie wiem czy zakładać czy zaraz klar nie zacznie schodzić z nich jak poleca na półce wygięte Edytowane Piątek o 17:14 przez G-szok 0 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach