Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Dante Alighieri

Witam forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Po teściu zostało mi pudełko zapyziałych zegarków i karton budzików  uszkodzone bez wskazówek, powycierane koperty .... złom.

Wrzuciłem to wszystko na Allegro i zacząłem czytać wasze forum....i cholera połknąłem bakcyla....

Aukcje przerwałem i siedzę teraz patrze w te zegarki jak w skarb jakiś i myślę co ja mam dla nich zrobić żeby znowu wyglądały ja za lat swojej świetności.

Ustawiłem powiadomienia na Allegro z marek które chciałbym sobie okazyjnie kupić, przeglądam fora i blogi i czytam jak zadbać o moje skarby

A WSZYSTKO PRZEZ WAS !!!

Jestem Krzysio i jestem zegarkoholikiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj Krzysztof :)

Idziesz w bardzo dobrym kierunku. Wycofanie aukcji idzie dla Ciebie na plus. Sprzedać dziadkową krwawicę to zbrodnia niesłychana :)

Liczymy, że przywrócisz wszystkie do życia, czego Ci z całego serca życzę. Pochwal się swoim zbiorkiem w odpowiednich działach. :)

Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...
Arkadiusz K.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.