Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

reelax

Seiko SGF206

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zwracam się z prośbą o pomoc w zlokalizowaniu sklepu z zegarkiem Seiko SGF206 w sensownej cenie do 160$/EU.

Oferty z Amazon odpadają w Niemieckim, Francuskim i Angielskim są błędy pod linkiem do Seiko kryje się jakiś damski zegarek. Dwa razy się naciąłem, raz przesyłka przyszła mi z niewłaściwym przedmiotem (co.uk, za pośrednictwem usa) - w fazie reklamacji. Drugi raz na etapie płatności podmieniło towar na niemieckim amazonie. Coś mają nie tak z połączeniem towaru z bazą magazynową akurat na tym modelu. 

Na ebayu zegarki te są za ponad 200$ tyle uważam jednak za dużo, sądzę że da się taniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po małych perypetiach z zakupem w Amazon, dużej cierpliwości i nieszczęsnej kontroli celnej udało się w końcu zdobyć nowe SEIKO SGF206.

Zegarek kultowy, charakterystyczny - trochę biżuteryjny, ale taki właśnie chciałem. Nie łatwo go już dostać, a to bardziej podkreśla jego wyjątkowość.

Lista zakupów na ten rok nieco inaczej się rozkładała. Seiko do momentu nabycia Sarba, nie było przeze mnie brane szczególnie pod uwagę, to się jednak zmieniło. Sarb odmienił moje spojrzenie na Seiko i teraz "fanatycznie" tworzę listę modeli, które chciałbym mieć.

Poniżej kilka fotek 206 w towarzystwie Sarba :)
A już wkrótce do rodziny dołączy Sumo SDBC003 lub 033.

9PoRi5.jpg
ESPhbe.jpg
mj2wxg.jpg
tGXWG7.jpg
G8nHyq.jpg
ZRWtWP.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajniuchny. Szkoda że kwarc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest podobny Seiko 5, ale koperta nieco szersza i grubsza, a mi zależało na tej linii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny Seiko Oyster Day Date ;)

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam

RKL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.