piowa 265 #726 Napisano 14 Marca 2018 Cała dwunastka (bynajmniej nie parszywa)8--)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
share28 35 #727 Napisano 14 Marca 2018 No i w końcu jest Pozytywnie mnie zaskoczył, jakościowo bardzo na plus, staranniej wykonany niż GWN v1.Pasek jak to w Gulfach, Frogach i Giezach, miód malina Pozytywny wyświetlacz mega czytelny i nawet mu tam pasuje.Podświetlenie super.Jedynie co budzi moje obawy to ring bezela, ten niebieski, jak się nim przydzwoni to będą blizny No ale dzięki temu to taki ładny G a nie brzydal jak reszta G bezel rysuje się od mankietu koszuli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #728 Napisano 15 Marca 2018 Sie wymieni 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pompek 35 #729 Napisano 15 Marca 2018 bezel rysuje się od mankietu koszuli Nie zauważyłem... a mam go od maja zeszłego roku... może kolega ma koszule z druciaków EDIT: To już dużo bardziej się rysuje bezel mojego GST... Ten w Gufie nie ma praktycznie ani jednej ryski... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cam3ridge 35 #730 Napisano 15 Marca 2018 Jeśli to nie tajemnica to dajcie namiar na sklep z tymi białaskami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pompek 35 #731 Napisano 15 Marca 2018 Cała dwunastka (bynajmniej nie parszywa)8--)) Szczerze mówiąc, to oprócz białego i klasycznego czarnego, to żaden mi nie podchodzi... jakieś takie te kombinacje na siłę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo2xx 33 #732 Napisano 15 Marca 2018 Jeśli to nie tajemnica to dajcie namiar na sklep z tymi białaskami Poszło PW 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzidu79 35 #733 Napisano 17 Marca 2018 Jak na razie chwile na ręku ale już go mocno polubiłem , nawet kolor hehe, ciężki jak na G ,super wykonany fajne detale , quad sensor ,wielkość , wszystko na plus , jest bardzo wygodny i świetnie leży na ręce , pasek, miód malina i juz wiem po tak krótkiej chwili, że zostaje u mnie na długo Nie mogę się doczekać aż skorzystam z głebokosciomierza , to będzie mój król sportów wodnych .Polecam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #734 Napisano 17 Marca 2018 I nie zaparował na śniegu, znaczy że do sportów zimowych też się nadaje. Gratki zegara dzidu. 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #735 Napisano 17 Marca 2018 Gratuluję Panowie nowych nabytków Mówiłem, że Q to świetny zegar Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #736 Napisano 17 Marca 2018 nie ma to jak milosc od pierwszego wejrzenia, Gratuluje, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzidu79 35 #737 Napisano 17 Marca 2018 Dzięki panowie jest naprawdę fajny, a jak wyszedł to wydawał mi sie taki "protrekowy" i mało shockowy P.sQuad sensor również robi robotę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #738 Napisano 19 Marca 2018 Jak jeszcze aktualne, to bym poprosił namiary na tego białego Q 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cam3ridge 35 #739 Napisano 23 Marca 2018 Mam i ja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzidu79 35 #740 Napisano 23 Marca 2018 Elegancki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cam3ridge 35 #741 Napisano 24 Marca 2018 Zamawiał ktoś może pasek i bezel ? Jak wypada cenowo ? No i czy ktoś już wymieniał taki komplet ? Dziękuje za uwagę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
share28 35 #742 Napisano 24 Marca 2018 Zamawiał ktoś może pasek i bezel ? Jak wypada cenowo ? No i czy ktoś już wymieniał taki komplet ? Dziękuje za uwagę. ja wymieniałem bezel jest w temacie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cam3ridge 35 #743 Napisano 25 Marca 2018 Przeczytałem , oglądałem.Interesuje mnie zmiana koloru na inny , czyli wymiana plastików nie pierścienia - który mi odpowiada. Jak się do tego zabrać i czy jest to możliwe, bo z tego co zrozumiałem jak robiłeś operacje wymianę ringu, może być ciężko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cam3ridge 35 #744 Napisano 26 Marca 2018 Cała dwunastka (bynajmniej nie parszywa)8--)) Wie ktoś może jakie oznaczenia maja Gulfy w kolejności ze zdjęcia ? Szczególnie interesuje mnie pierwszy z lewej na dole. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #745 Napisano 26 Marca 2018 @cameridge GWN-Q1000A-2AJF tyko JDM 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pompek 35 #746 Napisano 28 Marca 2018 A ja się będę powoli rozstawał z moim białym Q1000. Próbowałem się oszukiwać prawie rok, ale ja jednak uwielbiam białego Gulfa V1. Miałem go przez chwilę, ale ponieważ miał jakieś tam mankamenty natury dokładności wykonania (ogólnie rzecz ujmując) postanowiłem zmienić go na Q1000. I tu rzeczywiście wykonanie perfekcyjne, ale... no własnie... od samego początku miałem poczucie, że niby fajny, ale V1 jakiś taki fajniejszy i wygodniejszy. Wczoraj zapadła decyzja i zamówiłem z powrotem GWN1000. Różnica taka, że już się praktycznie w PL skończyły i Gulf jedzie do mnie z Anglii Tak więc niedługo na bazarku pojawi się biały quad sensor... W świetle ostatniego wysypu białasów na forum za dużo za niego nie wezmę, ale co tam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cam3ridge 35 #747 Napisano 28 Marca 2018 Zostaw sobie na razie dwa i poczekaj jak fala minie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pompek 35 #748 Napisano 28 Marca 2018 Tak właśnie myślę, żeby tak zrobić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23202 #749 Napisano 28 Marca 2018 Chytry plan 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cam3ridge 35 #750 Napisano 28 Marca 2018 Sesesesesese 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach