qniczynka 39 #1 Napisano 19 Marca 2016 Cześć, Taki oto zegarek ostatnio nabyliśmy koledze na urodziny. Bardzo pozytywnie zaskoczył wykonaniem, wyglądem, dopasowaniem do nadgarstka, uniwersalnością. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12395 #2 Napisano 20 Marca 2016 Lorusy są fajne. Przeważnie na żywo wiele zyskują. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bigalquin 18 #3 Napisano 21 Marca 2016 Zgadzam się jak najbardziej.Dobra cena za przyzwoity automat.Zauważyłem, że nie jeden rozpoczął swoją przygodę właśnie od Lorusa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rinkazki 73 #4 Napisano 21 Marca 2016 Za 4 stówki to super sprawa Jaki jest tam mechanizm? Jak z rezerwą chodu i precyzją? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #5 Napisano 22 Marca 2016 Elegancki zegarek za niewielkie pieniądze. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur111bartek 11 #6 Napisano 4 Maja 2016 Elegancki zegarek za niewielkie pieniądze.Yes sir! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krazy777 4 #7 Napisano 4 Maja 2016 Też mam taki, żona mi kupiła pod choinkę. Wybrałem sam bo chciałem automat pierwszy........i wpadłem. Pasek trochę twardy, ale zegarek przyjemny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
detrs 2 #8 Napisano 16 Maja 2016 Całkiem ładny tylko sporo psują te cieniutkie wskazówki Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur111bartek 11 #9 Napisano 15 Lipca 2016 Kwestia gustu oczywiście z tymi wskazówkami..... ale można zmienić nie aż tak drogo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin s 137 #10 Napisano 19 Grudnia 2016 podłączę się do pytania kolegi wyżejjaki jest w środku mechanizm, właśnie jestem na etapie studiowania Automatów z Lorusa ale ciężko znaleźć jakie są w nich mechanizmy, często oznaczenia różnią się 1 czy 2 cyframi a wyglądem poza kolorem i tym że zegarek jest na bransolecie czy pasku praktycznie niczym, więc może mechanizmem. Gdzie można znaleźć takie informacje >????? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość jarozlaw #11 Napisano 3 Stycznia 2017 Gdzie można znaleźć takie informacje >?????Google prawdę ci powie.Ten Lorus ma bebechy jednego z subbrandow seiko, a dokładnie hattori y676/nh26. Jakbyś spojrzał na zdjęcie dekla, to byś to zauwazyl. W lorusach i pulsarach, pierwsze cyfry modelu na deklu to zawsze model werku, tutaj y676-x022. :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin s 137 #12 Napisano 3 Stycznia 2017 a widzisz więc skoro masz pojęcie w tej materii będę wdzięczny jeszcze za odpowiedźjeśli czym różni się mechanizm y676-x022 od y676-x021 czy może to to samo?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość jarozlaw #13 Napisano 3 Stycznia 2017 To samo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach