Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

swierszczu

Usunięcie podbicia wątku w dziale sprzedam

Rekomendowane odpowiedzi

moze mi ktoś z łaski swojej powiedzieć co się stało z moim podbiciem oferty w dziale sprzedam ? Wczoraj podbiłem mój temat a dziś patrzę nie ma całego podbicia tematu łącznie ze zdjęciami ? Samo się usunęło? Z tego co wiem to można podbijać co drugi dzień, temat założony 2 kwietnia, podbity 4 kwietnia!

Któryś z szanownych modow do dwóch nie umie kuzwa liczyć do cholery? Bo z tym usuwaniem to juz żenada się na forum robi!

O i T 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie dobrze? Czytałeś regulamin działu? Mowa tam o 48 godzinach, a nie 2 dniach.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

48h minęło? To chyba wszystko Ci wyjaśni.

EDIT: się spóźniłem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od kiedy to tacy skrupulatni jesteście? Czy to dotyczy tylko normalnych użytkowników? Kiedyś mi się zdarzyło na początku mojej bytności na forum podbić po 24h a podbicia nie usunięto tylko mod ładna edycja mi o tym przypomniał to teraz do tych 48 zostało raptem pare godzin i nawet łaskawie nikt mi nic nie napisał. Można dilejt było zrobić ? To można było tez wpisać ze 48 h i sie bym nie ciskal.

To skoro tacy sie dokładni zrobiliście - bez złośliwości to pisze to może to mi wyjaśnicie ? Ta różnice w godzinach?

post-69219-0-67065000-1459887240.jpeg

O i T 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Informacje wysyłamy ze względu na ograniczenia transferu za pomocą gołębi pocztowych. O ile masz zamknięte okna gołąb po trzykrotnym zagruchaniu rezygnuje i powraca.

Ochłonąłeś?

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak a okno mam zamknięte bo nie cierpię golebi

O i T 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też. Ale służba nie drużba :P

Czas musisz ustawić sobie sam w panelu użytkownika. GMT + 1, obie opcje poniżej bez zaznaczenia.

Pozdrawiam

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No coz to temat do zamknieciA, ide sobie podbic z edycja

O i T 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie dobrze? Czytałeś regulamin działu? Mowa tam o 48 godzinach, a nie 2 dniach.

Po postach głównym podejrzanym jest Tarant ale jeśli to Ty usunąłeś to śmiem twierdzić ze jesteś stronniczy i moge to udowodnić. A jeśli to nie Ty to dalej twierdze ze użytkowników zaczyna sie TU na forum traktować wybiórczo.

Nie pisze tego w nerwach tylko chce sie dowiedzieć czemu jednym podbicia sie usuwa a innych nieregulaminowych nie

O i T 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

99 % wylatuje z hukiem. Reszta to granica błędu statystycznego. I przestań z tymi teoriami spiskowymi, proszę. Komisja czeka. 

Pozdrawiam

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.