Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Vincent_vega

Wycena ATLANTIC 62345.41.25

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!
Chciałbym was zapytać ile jest wart mój Atlantic?

Jest to model SEABASE 62345.41.25. Wystawiłem na allegro za 4 stówy do negocjacji, ale nie chciałbym żeby wisiał rok i się marnował, a z drugiej strony nie chcę go też sprzedać za grosze bo uważam, że to świetny zegarek i nosiłbym go z dumą gdyby nie to, że musiałem zacząć się dializować i przez przetokę w ręce nie mogę nosić zegarków ani bransolet, a na prawej jakoś nie mogę się przyzwyczaić.

Taki o (na zdjęciu jakiś taki zielonkawy się wydaje :/, nie wiem dlaczego):

f5330ebea3d3b15dgen.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest wart tyle ile jesteś za niego skłonny zapłacić. Na forum nie wyceniamy zegarków. Pozdrawiam

Wysłane z mojego LenovoA3300-H przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodziło mi bardziej o to, że np używane głośniki sprzedaje się za mniej więcej 80% ceny nowych i czy nie wymagam za mój zegarek za dużo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xylog

Uzyskałeś odpowiedź i nie ciągnij dalej tego tematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Allegro bardzo dobrze wycenia zegarki. Jak zacząleś od 400 zł na kup teraz, to jak Ci jeszcze nie poszedł to pewnie nie jest tyle wart, Możesz opuszczać cenę co 10/20 zł powiedzmy raz w tygodniu i w końcu dobrze wycenisz, gdyż ktoś Ci to kupi, zresztą jak widzę już to zrobiłeś i wycenili Ci to tydzień temu na 119.5 http://allegro.pl/zegarek-atlantic-seabase-62345-41-25-i6175567207.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niby tak, ale za tyle to wole już dać w prezencie komuś w rodzinie, na szczęście licytował dosyć wyrozumiały gościu, dogadałem się i nie musiałem oddać za bezcen. Dzięki za odpowiedzi, chyba faktycznie nie ma co ciągnąć tematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety zegarki kwarcowe bardzo szybko i znacznie tracą na wartości, więc jeśli szybko nudzisz się zegarkami warto zainwestować w mechaniczne, strata nie będzie taka duża, a w przypadku vintage'owych może być żadna a czasem nawet możesz wyjść na plus.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.