Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

grzesiek8111

GG-1000 MUDMASTER

Rekomendowane odpowiedzi

Nieaktualne, a z tą gwarancją to jest tak że wiele osób właśnie zwraca uwagę na to żeby z sikorkiem były jakieś papiery, instrukcja, gwarancja itp. gdybyś miał do wyboru między takim mudmasterem (nówka sztuka) z dystrybucji PL a identycznym sikorem z Sandaogouzhen bez papierów to który byś wybrał?  ;)

ten z Sandaogouzhen jest o stówkę tańszy  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieaktualne, a z tą gwarancją to jest tak że wiele osób właśnie zwraca uwagę na to żeby z sikorkiem były jakieś papiery, instrukcja, gwarancja itp. gdybyś miał do wyboru między takim mudmasterem (nówka sztuka) z dystrybucji PL a identycznym sikorem z Sandaogouzhen bez papierów to który byś wybrał?  ;)

ten z Sandaogouzhen jest o stówkę tańszy  ;)

też lubię jak mam komplet , w tym wypadku nie mój kolor ( jak by tam jeszcze negatyw był ) ale w przypadku jak bym miał wybór nówka piaskowy z eglobal a ten z zibi i stówka różnicy wziął bym piaskowy :) i nie ze względu na stówkę w kieszeni tylko właśnie wygląd ( gdyby z tym drugim nic kompletnie nie było w sensie sam zegar to wtedy czarny by wskoczył ) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To fakt piaskowy jednak wymiata resztę ale podałem tylko przykład że można za takie same pieniądze kupić u nas zegar, a z tego co widzę to ten mudmaster ma wzięcie na forum więc może ktoś by się skusił i nie przeszkadzałby mu kolor paska, bezela  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To fakt piaskowy jednak wymiata resztę ale podałem tylko przykład że można za takie same pieniądze kupić u nas zegar, a z tego co widzę to ten mudmaster ma wzięcie na forum więc może ktoś by się skusił i nie przeszkadzałby mu kolor paska, bezela  ;)

no dużą robotę zrobiła tu cena właśnie na eglobal ,pewnie jak by każdy miał kupić w zibi ( 1500-1600 zależnie od koloru ) to by ich tylu nie było ,a z eglobal wywiało chwilowo pewnie wszystkie oprócz czarnego ) są jeszcze w happytime ale tam cena 1200-1300 te granice .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sry ale chyba jestem inny bo nawet gdyby cena spadła do 500-600zł to nie skusiłbym się na niego  :D  Jakoś mi nie podchodzi ale to tylko moje zdanie, każdy ma gusta, guściki a o tym się nie dyskutuje. Ważne że chłopakom się podoba ;) Nie linczować  :D  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to dziwne bo widziałem go już jakiś czas temu (miesiąc, może dłużej) i nikt nie chce go kupić a dlaczego?

Bo każdy chce mieć pewniaka, ja np nie kupiłbym za 950zł samego zdjęcia zegarka, wolę real foto  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że gość sprzedaje zegarki z eglobala, dlatego realizacja 9-11 dni. Ktoś mu płaci , a on w tym czasie sprowadza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że gość sprzedaje zegarki z eglobala, dlatego realizacja 9-11 dni. Ktoś mu płaci , a on w tym czasie sprowadza.

Dobrze myślisz ,rozmawiałem z nim ponad miesiąc temu ( ogłoszenie tylko odnawia ) wystawiał też na allegro i sprzedał tam kilka sztuk ( lecą z eglobal + prowizja za fatygę ) 

A to dziwne bo widziałem go już jakiś czas temu (miesiąc, może dłużej) i nikt nie chce go kupić a dlaczego?

Bo każdy chce mieć pewniaka, ja np nie kupiłbym za 950zł samego zdjęcia zegarka, wolę real foto  ;)

Nie nikt nie chce kupić tylko jak wyżej odnawia ogłoszenie i jak jest chętny zamawia z eglobal i dolicza "fatygę" z tego co wiem sprzedał już tego trochę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i zaczelo sie! Juz od rozpakowania zegarka jakis sztywny mi sie wydawal ten pasek. Strasznie obciera mi reke. Jak u Was to wyglada? Nie macie z tym problemu? Mozna dokupic do niego inny miekki pasek?

post-74352-0-23784000-1477467992_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jejku...

Mi nic takiego się nie dzieje, wręcz przeciwnie, lepszego paska w G jeszcze nie miałem

N6 & TT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość miczel1

Wygotuj go we wrzątku podobno miękną wtedy...Ale poczytaj gdzieś o tym bo ja nie gotowałem i nie chce mięć twojego na sumieniu :)

TAK GOTOWANIE-pisze powaznie :) Naturalnie pasek nie zegar :)

EDIT jeszcze nie widziałem aby kogoś pasek obtarł.Nosisz rurki ??? :) :) :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w jaki sposób nosisz mundka?

Chodzi mi głównie czy luźno masz pasek zapięty czy raczej na "sztywno"?

N6 & TT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygotuj go we wrzątku podobno miękną wtedy...Ale poczytaj gdzieś o tym bo ja nie gotowałem i nie chce mięć twojego na sumieniu :)

TAK GOTOWANIE-pisze powaznie :) Naturalnie pasek nie zegar :)

EDIT jeszcze nie widziałem aby kogoś pasek obtarł.Nosisz rurki ??? :) :) :)

Nie nosze rurek ☺

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś dojechał (wysłany eglobal w zeszły pon). Mega sprzęcior. Musiałem czujnik temp skalibrować bo był o ok 8 stopni C do przodu ustawiony.

iDYvP8J.jpg

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratki eye_lip ☺

Ja swojego musialem zalozyc na druga lape bo ta obtarta i jest coraz gorzej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.