Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

dyziooo

prowizja na allegro kalkulator

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jest to mój pierwszy post, witam wszystkich:)

Stworzyłem mały kalkulator służący do obliczania prowizji Allegro. Myślę, że komuś się przyda. Będę wdzięczny za każdą konstruktywną krytykę.

Adres strony: alleprowizja.pl

Ps.Proszę administrację forum o nieusuwanie tego tematu, duża część użytkowników handluje na Allegro i sądzę, że kalkulator będzie pomocny. Jeśli pomyliłem dział proszę o przeniesienie tematu. 

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pole obliczonej prowizji powinno być większe

ogólnie ok

OMEGA SEAMASTER 300M

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Postaraj sie tak zaprojektowac wyswietlanie wyniku, zeby nic sie nie przesuwalo. Aktualnie po kliknieciu w przycisk strona sie przesuwa w dol

i musimy chwile szukac wzrokiem wyniku. Dodatkowo jak wyzej kolega napisal, wartosc jest zbyt mala do jej waznosci - przeciez po to ten caly 

kalkulator ;)

Wykorzystaj moze miejsce po prawej stronie od formularza. Uzytkownik klikajac "podlicz" ma wzrok skierowany na ten przycisk, wiec najlepiej

by bylo nieco na prawo od przycisku wyswietlic duza cene, aby nie musial jej szukac wzrokiem. 

Mozesz dodac tekst "Koszt" czy "Twój koszt" ale nie jest to niezbedne, uzytkownik wie o co chodzi bo przeczytal o tym wczesniej, do czego sluzy

formularz. (edit: sprostuje - dla celow wizualnych oczywiscie pasuje dodac jakis opis wyniku, ale to drugorzedna sprawa. Jak serwis bedzie funkcjonalny, to wtedy sie zajmiesz wygladem)

Powodzenia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny - właśnie przeliczyłem sobie dwie aukcje 

Dzięki  :)  dodałem do ulubionych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę nieczytelny przez reklamy ale robi robote. Zrób apke na androida.

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.