Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

owczarnia

Dzień dobry Szanownym Kolegom i Koleżankom

Rekomendowane odpowiedzi

Swoją przygodę na tym forum zaczynam od zakupu Atlantika Seabase, co samo w sobie może się wydawać pomysłem średnim, ale kiedy wziąć pod uwagę, że omal nie władowałam się w Daniela Wellingtona, optyka zaczyna się nieco zmieniać :). Szukałam klasycznego, prostego, męskiego zegarka do 900 zł z czarnym paskiem, okrągłą złotą kopertą (tzn. w kolorze złotym) 40 mm, złotymi indeksami i białą (nie srebrną, nie szarą, nie perłową) tarczą oraz koniecznie szafirowym szkiełkiem. Z przeglądanych ofert wszystkie te kryteria spełniał (i dodatkowo podobał mi się) tylko Atlantic Seabase 60342.45.11, w dodatku kupiłam go u renomowanego zegarmistrza z upustem za 620 zł. Może i Atlantic nie jest marką, która cieszy się jakąś szczególną estymą, ale to nadal porządny zegarek, czego o Wellingtonie powiedzieć się nie da. Jestem bardzo zadowolona i dumna z siebie, że nie dałam się głupio skusić :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.