Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

BlasiusG

Jakiś polecany zakład w Częstochowie?

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym prosić o polecenie mi jakiegoś lub jakichś zakładów zegarmistrzowskich w Częstochowie. Cel to konserwacja mechanizmu, przełożenie wskazówek (nie da się dokładnie godziny ustawić bo np. gdy duża na punkt  dwunastej to mała na szóstej, a gdy duża na dwunastej to mała między dwanaście i jeden). Do tego jakaś polerka szkiełka i przeczyszczenie tarczy.

Niestety w moim mieście jedyny pozostały "przy życiu" zakład przez 3 miesiące nie zrobił z zegarkiem nic mimo opłacenia zaliczki i dziś Actiona zabrałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pan Marek, al. Pokoju 2. Ostatnio za czyszczenie, smarowanie, wymiana szkiełka, jakiejś części w mojej Rakiecie zapłaciłem 30zł. Teraz za atlantica jw (bez szkła) 60zł. Stara szkoła. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też polecam Pana Marka, robiłem u niego Delbanę, wszystko zrobione super w rozsądnej cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.