Gość libero #26 Napisano 28 Maja 2007 I zamowilem dla siebie Jedyny Epos ktory mi sie podoba w cenie dla mnie akceptowalnej Niestety zakup dopiero w pazdzierniku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 116 #27 Napisano 28 Maja 2007 I zamowilem dla siebie Jedyny Epos ktory mi sie podoba w cenie dla mnie akceptowalnej Niestety zakup dopiero w pazdzierniku To super który model :?: 3377 :?: z którą tarczą :?:aż tak długo trzeba teraz czekać :oops: mam nadzieję, że podzielisz się zdjęciami :shock: 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość libero #28 Napisano 28 Maja 2007 1To super 2który model :?: 3377 :?: z którą tarczą :?:3aż tak długo trzeba teraz czekać :oops: 4mam nadzieję, że podzielisz się zdjęciami :shock: ad.1 Tez sie ciesze , zegarek chodzil za mna od dawna myslalem ze bede pierwszym forumowiczem ale byles szybszy ad.2 Ten sam model z jasna tarcza , ciemna mi w ogole nie lezy.ad.3 Na zegarek pewnie nie trzeba na pieniadze jednak tak ad.4 To jest pewne jak smierc. Poza tym decyzje przyspieszyl fakt ze dziewczynie kupilem eposa i sam nie chce byc gorszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 116 #29 Napisano 28 Maja 2007 ad.1 Tez sie ciesze , zegarek chodzil za mna od dawna myslalem ze bede pierwszym forumowiczem ale byles szybszy ad.2 Ten sam model z jasna tarcza , ciemna mi w ogole nie lezy.ad.3 Na zegarek pewnie nie trzeba na pieniadze jednak tak ad.4 To jest pewne jak smierc. Poza tym decyzje przyspieszyl fakt ze dziewczynie kupilem eposa i sam nie chce byc gorszy 1. 2. mnie też czarna nie zachwyciła, oglądałem przy odbiorze obie 3. taak, znam ten ból :oops: sam się złoszczę i niecierpliwię jak na coś muszę dłużej czekać :| 4. fajnie będzie zobaczyć zdjęcia 3377 z innej perspektywy 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość libero #30 Napisano 28 Maja 2007 3. taak, znam ten ból :oops: sam się złoszczę i niecierpliwię jak na coś muszę dłużej czekać :| Zrekompensuje sobie oczekiwanie jakimis drobniejszymi uciechami W koncu nie mam jeszcze Samuraja I kilku innych drobiazgow 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 116 #31 Napisano 28 Maja 2007 moja kolejna uciecha nie jest niestety dla mnie drobniejsza - baaardzo mi się spodobał Sinn U1 - nie mam jeszcze zegarka sportowego i już moja ciewrpliwość jest na wyczerpaniu, nie wiem jak to wytrzymam :x 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość libero #32 Napisano 28 Maja 2007 moja kolejna uciecha nie jest niestety dla mnie drobniejsza - baaardzo mi się spodobał Sinn U1 - nie mam jeszcze zegarka sportowego i już moja ciewrpliwość jest na wyczerpaniu, nie wiem jak to wytrzymam :x Tylko nie zamawiaj katalogu Sinna (BTW jeden z lepszych jaki mam w kolekcji) Bo mozesz tego nie wytrzymac Ten zegarek tez mi sie podoba widac mamy podobny gust 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 116 #33 Napisano 29 Maja 2007 katalogu nie zamawiam, bo jak dotąd podoba mi się jeden Sinn, i niech tak zostanie :mrgreen: a co do Sophistiquee to jest jeszcze jeden model, który mnie urzekł :shock: 3379 - i chciałbym go kiedyś także zakupić :!: 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 116 #34 Napisano 1 Września 2007 dodałem nowe zdjęcia 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość libero #35 Napisano 6 Września 2007 dodałem nowe zdjęcia Tylko podsycasz moje emocje zwiazane z oczekiwaniem Naszczescie zostalo tylko 20 kilka dni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 116 #36 Napisano 6 Września 2007 :mrgreen: :oops: oczekiwanie to najpiękniejszy czas :wink: 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej J. 0 #37 Napisano 29 Grudnia 2007 Bardzo brzydki. Od spodu znacznie ładniejszy, ale znowu to zdobienie bez finezji a la ludy pierwotne, bądź "arcydzieło" robione w sklejce wypalarką i lakierowane 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 116 #38 Napisano 30 Grudnia 2007 Brzydki, ładny pojęcia względne, jak mniemam Tobie się nie podoba :wink: 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach