Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lena77

Projekt "ZEGAREK"

Rekomendowane odpowiedzi

No niby racja, 50 wystarczy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mechaniki zostają. Mają priorytet. :) 

A jakiś dobry salon z zegarkami w Krakowie może ktoś polecić? Wybieram się w najbliższym czasie to może bym rzuciła okiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest kilka sklepów w Galerii Krakowskiej, tej obok PKS, PKP, nawet Rolex się pojawił :). Strojny na Sławkowskiej, Swatch na Floriańskiej, na Rynku 28 u pana Wojnara można obejrzeć ładne vintages ... miłego oglądania!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odkurzam wątek.

Na dzień dzisiejszy dalej poszukuję zegarka, ponieważ w zakładanym przedziale czasu nie udało mi się takowego zakupić.

Odwiedziłam kilka miejsc, żeby pooglądać zegarki w realu, ale generalnie z damskimi automatami jest bieda. Na zamówienie. Dostępne są głównie Tissoty, które moim zdaniem wyglądają lepiej na zdjęciach. I Certiny. Z tych ostatnich miałam kilka na ręce i prezentują się dość dobrze. Dwa, które najbardziej do mnie przemówiły: 

C033.207.16.051.00.jpg

Certina-C033.207.11.053.00.jpg

A teraz pytanie: Co o nich sądzicie?

Mierzyłam jeszcze tego Orisa, ale w niebieskiej wersji kolorystycznej:

OR-812.jpg?v=1478689626

I w tym przypadku lepiej wygląda na zdjęciu niż na nadgarstku.

Nie spieszy mi się, więc mogę szukać dalej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O, a już myślałem, że Pani o nas zapomniała ... Rzeczywiście, procedowanie trwa dosyć długo ... :D A skoro tak, to proponuję zwiększyć budżet i zastanowić się nad zegarkami Stowa, takimi wielkości 36-37 mm.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O, a już myślałem, że Pani o nas zapomniała ... Rzeczywiście, procedowanie trwa dosyć długo ... :D A skoro tak, to proponuję zwiększyć budżet i zastanowić się nad zegarkami Stowa, takimi wielkości 36-37 mm.  

Mogłoby się tak wydawać sądząc po nieobecności na forum. Jednak zakup zegarka jest dla mnie ważny. Powiedziałabym, że coraz częściej odczuwam jego dotkliwy brak na nadgarstku.

Chciałabym jednak dokonać naprawdę trafnego wyboru, więc nie spieszę się z ostateczną decyzją. Brak możliwości obejrzenia zegarków (które jakoś mnie zainteresowały)  w realu nieco komplikuje sprawę.

Propozycja Stowy jest zacna, ale chyba zdecydowanie poza moim budżetem. :( 

A więc jestem w procesie dalszych poszukiwań. Mam nadzieję, że owocnych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.